Inspiră organic, expiră natural

Data: 23.12.2010
Inspiră organic, expiră natural

Ce este Organique, vă întrebaţi? Încă un magazin virtual de cosmetice organice? Sau doar un nume frumos ce sună bine şi ne mai aminteşte vag de limba franceză, azi când toţi trăim, mai mult sau mai puţin, mirajul visului american?

Organique înseamnă mai mult decât cosmetice organice certificate, disponibile în magazinul cu acelaşi nume din Oradea (Republicii 7, lângă Farmacia 3, intrare din Str. Aurel Lazăr) sau în magazinul virtual pe www.organique.ro.

Organique este o stare de spirit care s-a născut odată cu venirea pe lume a unui bebeluş, a unui nou om! Organique înseamnă viaţă şi iubire pure, 100% naturale!

Sunt momente în viaţă, cum este (şi) cel în care devii părinte, când conştientizezi că eşti responsabil de mai mult decât propria ta persoană. Iniţial intri în panică. Apoi începi să-ţi pui întrebări despre ce ar trebui să faci tu ca părinte pentru ca puiul tău să fie cât mai îngrijit şi protejat. Începi să te documentezi şi să cauţi soluţii pentru probleme care până atunci nici nu ştiai că există (sau nu le acordai importanţă). Ce decizii ai de luat, ce alternative de găsit. Noi am ales organic pentru copilul nostru, pentru sănătatea lui şi pentru a ne putea bucura cât mai mult împreună cu el de viaţă! Apoi am ales organique pentru noi şi pentru toţi cei care conştientizează, sau sunt pe cale să descopere că au nevoie de altceva (alimente, cosmetice, îmbrăcăminte, mod de viață), mai aproape de natura din jur și de propria lor natură.

Organique înseamnă o stare de spirit şi o porţie de sănătate binevenită fiecăruia dintre noi, pentru ca fiecare zi din viaţa noastră să fie unică şi specială. Să fim mai sănătoşi, mai aproape de natură, mai responsabili pentru ceea ce ni se întamplă nouă şi planetei! Să putem inspira organic şi expira natural (chiar dacă nu în trafic, măcar mental să o facem!)

În curând veţi găsi pe blogul nostru … aerisit … şi informaţii legate de cosmeticele organice în general, sfaturi şi recomandări privind utilizarea cosmeticelor organice pe care le găsiţi la Organique, muzică bună, şi multe altele care să vă facă să trăiţi împreună cu noi starea de spirit Organique!

Comentariul tau