Tea Party cu ceaiuri înfloritoare la Cluj Napoca

Data: 15.05.2012
Tea Party cu ceaiuri înfloritoare la Cluj Napoca

Ne-am bucurat să acceptăm invitația Cezarei Carteș și spiOanei din Cluj Napoca de a ne alătura petrecerii lor cu ceai, povești și multe fete. De când am organizat noi, împreună cu ambasadorii noștri, o serie de Seri cu Ceai în februarie, n-am mai participat la nimic atât de drăguț.

Bine, participat este mult spus, pentru că noi am fost alături de fete cu sufletul și cu minunatul nostru ceai înfloritor, despre care am auzit că iar a fost una dintre senzațiile serii. Am aflat de la o domnișoară Roz că a existat un dress code de rochiță/fustiță, ceea ce ni s-a părut foarte frumos și potrivit pentru așa un eveniment și că, la un moment dat, s-a și luat curentul, party-ul continuând la lumina lumânărilor. Părerea noastră este că lumina lumânărilor, ceaiul înfloritor, decorurile florale și ploaia care se auzea din mansardă au contribuit la atmosfera deosebită a evenimentului, atmosferă ce se simte și din fotografii (am făcut un album pe Facebook, vă invităm să le vedeți). Mulțumim Ralucăi pentru poze.

Trebuie menționat și că ne-a plăcut foarte mult afișul realizat de Oana Zăinescu, una dintre ambasadoarele noastre (împreună cu Raluca) din Cluj Napoca. Știam că face minuni când vine vorba de grafică, dar de data aceasta chiar ne-a impresionat. Vă lăsăm să admirați și voi afișul și pozele, noi ne întoarcem la pregătit surprize plăcute și colete pentru voi.

 

Comentariul tau