Organique pe covorul roșu de la Cannes

Data: 16.05.2012
Organique pe covorul roșu de la Cannes

Nu ne-am fi gândit vreodată că produsele noastre vor ajunge, în timp atât de scurt, vedete pe covorul roșu al unui festival de film de calibrul celui de la Cannes. Din fericire, însă, calitatea este apreciată la adevărata ei valoare și nu putem decât să ne bucurăm sincer pentru asta.

Am ajuns pe covorul roșu printr-o co-producție Marele Ecran și Adina Baya. Întâmplarea face că Marele Ecran, un bine cunoscut blog de film din România, a trimis la Festivalul de la Cannes un corespondent de nota 10, care va relata ceea ce se întâmplă acolo. Adina Baya, căci despre ea este vorba, a decis să ascundă în geantă și câteva produse cosmetice oferite de noi, pentru că oriunde în apropierea covorului roșu se poate întâmpla să apară în poze cu artiști de renume și, se știe, cel mai bine o femeie arată atunci când e proaspăt machiat cu stil.

Mai sunt doar câteva ore până începe Festivalul de la Cannes și noi suntem cu ochii pe blogul celor de la Marele Ecran. Adina Baya ne va ține la curent cu toate noutățile și vrem să fim primii care află. De asemenea, suntem curioși cum se vor comporta produsele noastre sub stres, praf, lumini de reflectoare și multă agitație.

Vom reveni cu detalii după festival. Între timp, vă invităm să urmăriți ce se întâmplă la cannes pe blogul Marele Ecran, unde Adina Baya vă va ține la curent cu noutăți.

Comentariul tau