Alva Effitan Spray împotriva insectelor

Data: 21.05.2012
Alva Effitan Spray împotriva insectelor

Vara înseamnă soare, căldură, vacanță, libertate. Dar, în același timp înseamnă și că țânțarii, căpușele și tăunii încep să fie foarte prezenți și să ne deranjeze. Din fericire, există o serie de produse organice care ne pot proteja împotriva dăunătorilor.

Effitan, spray-ul împotriva insectelor de la Alva, oferă protecţie naturală, extrem de eficientă împotriva ţânţarilor, căpuşelor şi tăunilor,  fiind alegerea ideală pentru cei care călătoresc în zone mai calde. Analizele efectuate la Institutul Tropical Elveţian de la Basel au testat capacitatea spray-ului Effitan de a ţine la distanţă ţânţarii, folosind liderul de piaţă, Autan, ca şi produs de control. Testul a constatat că Effitan a oferit o protecţie de până la 8 ore, cu până la două ore de protecţie în plus faţă de produsul de control.

Testele ulterioare, efectuate la Institutul Dr. Dautel din Berlin au confirmat că Effitan protejează eficient împotriva ţânţarilor până la 8 ore şi împotriva căpuşelor, până la 6 ore. Teste suplimentare în aer liber arată eficienţa Effitan în protecţia împotriva tăunilor şi puricilor.

Știm că este foarte important ca produsele să fie utilizate în mod corect, pentru a obține cele mai bune rezultate, de aceea vrem să vă oferim mai multe detalii despre Alva Effitan Spray împotriva insectelor.

Spray-ul pentru piele împotriva ţânţarilor, căpuşelor şi tăunilor vine în flacoane de 100 ml și conține ingrediente de origine naturală. Produsul respectă standardele de calitate Alva în privinţa cosmeticelor naturale*

Effitan protejează eficient împotriva căpuşelor şi a tăunilor şi până la 8 ore împotriva ţânţarilor (test efectuat la institutul Schweizer Tropen). În acelaşi timp, produsul protejează pielea datorită extractului organic de Aloe Vera şi a uleiului de cocos.

Utilizare: Aplicaţi uniform şi fără scăpări pe zonele pe care doriţi să le protejaţi, chiar şi sub îmbrăcăminte lejeră. Evitaţi contactul cu ochii. Doar pentru uz extern. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu aplicaţi pe pielea afectată de răni, arsuri, etc. Repetaţi aplicarea când simţiţi că produsul nu îşi mai face efectul la fel de bine ca la început.

Citiţi cu atenţie eticheta şi agitaţi înainte de utilizare!

Substanţă activă: p-Menthan-3,8 diol (extras din uleiul de Eucalipt citriodora)

* 98,88% din ingrediente sunt de origine naturală. 82,7% din ingrediente provin din culturi organice, controlate biologic

Produsul nu a fost testat pe animale. Fără uleiuri minerale. Fără parabeni. Fără PEG.

Îl găsiți pe site-ul nostru, la un preț special de doar 39,90 lei.

 

Comentariul tau