Make-up Session la Cluj Napoca

Data: 07.06.2012
Make-up Session la Cluj Napoca

Că cea mai bună metodă de a cunoaște un produs nou este să-l testezi, nu-i o treabă nouă. Dar a duce testarea la un alt nivel, e mereu o experiență inedită. Așa că am decis să organizăm sesiuni de make-up cu cosmetice organice în mai multe orașe ale țării.

Am început cu Cluj Napoca, unde ambasadoarele noastre Oana și Raluca s-au ocupat să organizeze până în cel mai mic detaliu un eveniment de nota 10. Le mulțumim pentru asta și pentru implicare continuă în promovarea produselor, evenimentelor și stilului de viață sănătos pe care îl propunem.Evenimentul a avut loc la salon En Vogue și gazdele noastre au dat dovadă de maxim profesionalism.

Totul s-a desfășurat într-o ambianță prietenoasă, informală și deschisă. Am discutat despre produsele organice, despre trucuri de machiaj, despre ceaiurile înfloritoare, pe care le-am și degustat împreună, iar apoi am trecut la partea de machiaj. Câteva dintre fete au fost machiate de make-up artist-ul nostru, dar o parte dintre ele și-au dorit să încerece singure produsele, așa că au luat pensulele de machiaj, au deschis cutiuțele cu farduri și s-au făcut mai frumoase decât erau deja. Bineînțeles, am consemnat totul și le-am prins pe fete în flagrant. Le puteți vedea și voi în albumul de poze pe care l-am făcut cu acestă ocazie.

Mai puteți citi câteva impresii și păreri pe blogul RozSauNu și la Teodora

Comentariul tau