Cum să avem un machiaj lejer, de vară

Data: 11.07.2012
Cum să avem un machiaj lejer, de vară

Vara avem nevoie de un fard lejer, care să nu încarce fața. Preferabil, am putea să nu purtăm fard deloc, dar de multe ori nu este posibil. Așa că trebuie să găsim soluții. Vă prezentăm, mai jos, o listă de trucuri utile.

1.Folosiți cremă cu protecție solară și renunțați la fond te ten.

Vara, fondul de ten vă poate încărca prea mult pielea și, în combinație cu praful și căldura, rezultatele sunt dezastruoase. Noi vă recomandăm să încercați o cremă colorată care, nu doar că vă acoperaă micile imperfecțiuni, dar vă și protejează pielea de razele solare. Însă dacă nu puteți și nu vreți să renunțați la fondul de ten, așteptați măcar 10 minute după ce ați aplicat crema hidratantă înainte de a-l folosi.

2. Încercați să renunțați la pudră.

Ca și fondul de ten, pudra vă supraîncarcă tenul. Vă recomandăm să vă schimbați obiceiurile de make-up. Folosiți o cremă hidratantă, cu colorant, înainte de a vă machia, iar apoi aplicați iluminator sub ochi, pentru un efect radiant.

3. Simulați bronzul.

Nu ați apucat încă să vă bronzați? Asta nu înseamnă că pielea voastră nu poate să aibă o strălucire arămie. Încercați o cremă autobronzantă (dar alegeți culoarea potrivită, altfel riscați să ajungeți portocalii) și folosiți blush-ul cu particule bronzante. fața voastră va radia.

4. Renunțați la mascara negru.

Alegeți, în schimb, o nuanță de maro. Sau, dacă sunteți mai îndrăznețe, încercați un rimel colorat. Dacă vreți să vă colorați pleoapele, alegeți numai nuanțe și tonuri luminoase.

5. Alegeți o mascara waterproof.

Rimel căzut, transpirație – nu e chiar cea mai plăcută imagine, nu-i asa? Mai ales dacă e vorba de chipul vostru. De aceea, vă recomandăm ca pe timpul verii să treceți pe rimelul rezistent la apă. Chiar dacă va fi mai greu atunci când vă demachiați, vă asigură un confort excelent în timpul zilei.

6. Folosiți balsam de buze.

Buzele sunt printre cele mai afectate de soare zone ale corpului. Așa că nu le mai ignorați. Folosiți tot timpul un balsam de buze cu factor de protecție, fie că apoi alegeți să aplicați ruj sau nu.

Vă dorim o vară superbă, fără senzația de ten încărcat.

 

 

 

Comentariul tau