Creme de plajă și un concurs frumos

Data: 18.07.2012
Creme de plajă și un concurs frumos

Ambasadorii noștri minunați au pentru voi un ultim concurs în campania la care lucrăm împreună. Pentru că suntem în plin sezon estival și pentru că meritați doar cele mai bune produse, ne-am gândit să vă oferim creme de plajă organice, cu factorul de protecție potrivit pentru voi. Produsele sunt din gama Eco Sun. Pe site-ul nostru le găsiți la ofertă de 1+1 gratis, în limita stocului disponibil.

Așa că vă invităm să intrați pe blogurile prietenilor noștri bloggeri, pentru a putea participa la concurs. Fiecare dintre ei oferă aceste creme, așa că aveți 9 posibilități de a intra în posesia lor.

Andreea spune pe blogul ei că pentru a intra în concurs trebuie să-i lăsați un comentariu în care să-i dați exemple de trucuri pentru un bronz frumos. Toate detaliile le găsiți aici.

Corina, povestitoare ca de obicei, ne spune și cum a reușit ea să își ardă pilea înainte de a folosi creme d protecție. Povestea și concursul, la ea pe blog.

Oana, mare amatoare de bronz, ne face o demostrație de cum ar trebui să arate un om bronzat sănătos și vă invită să-i vindeți niște trucuri de bronzat. Vedeți pe blog despre ce-i vorba.

Din inima Ardealului, de la Sibiu, Diana vine cu o provocare: să-i povestiți cine ați vrea să vă ungă cu crema de plajă și puteți câștiga premiul.

Dani, reprezentantul bărbaților din această campanie, vă invită să vă lăudați cu cele mai bune metode de bronzat pe care le folosiți, care au dat roade. Premiul, tot două creme și detalii tot pe blog.

Din orașul nostru de baștină, Oradea, Lilișor promite că cel mai bun comentariu despre cum să obțineți un bronz natural, sănătos și uniform va primi un cadou Eco Cosmetics. Noi întărim promisiunea ei și vă invităm să vă înscrieți la concurs

Pe blogul ei, Denisuca scrie: ”Lăsaţi un comentariu de minimum 2-3 propoziţii, aici, pe blog, sau pe Facebook – da’ trebuie să fim prieteni pe Facebook şi mai ales trebuie să tag-uiţi Organique pe Facebook, ca să ştim că aţi participat la concurs -, în care să ne împărtăşiţi trucuri de bronzat frumos şi sănătos. Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu un pachet de produse din oferta 1+1 gratis (o cremă de protecţie solară cu FPS + un produs after sun).”

Raluca și Lavinia se pregătesc să scrie și ele despre concurs zilele următoare, așa că dacă credeți că aveți mai multe șanse dacă participați pe blogurile lor sau pe facebook, fiți cu ochii în patru.

Noi vă dorim baftă și pregătim deja premiile în cutiuțe.

 

3 comentarii la “Creme de plajă și un concurs frumos”
  1. magda says:

    Un corp protejat este un corp sanatos si bronzat (chiar daca unii cred altceva). O spune o mama de copil plin de alunite si care merge la mare in fiecare an cu conditia sa nu faca rabat niciodata de la regula nr. 1: PROTECTIA. In felul acesta alunitele sunt la locul lor, bronzul este uniform si de durata, iar copilul poate pleca si anul urmator in tabara.

  2. Buna ziua!

    Cum intram in posesia premiului? 🙂

  3. Dacă ai câștigat pe unul dintre blogurile ambasadorilor noștri, te rugăm să îi trimiți un e-mail cu numele tău complet, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a-ți putea trimite premiul cât mai curând.

    Îți mulțumim că ai participat și te mai așteptăm în magazinul nostru.

Comentariul tau