Make-up pentru ten bronzat

Data: 02.08.2012
Make-up pentru ten bronzat

Un ten bronzat și îngrijit ne ajută să arătăm ca niște dive. Însă, după cum toate știm, vara putem avea probleme cu machiajul din cauza căldurii. Din fericire, make-up-ul organic ne vine și de acastă dată în ajutor. dac produsele obișnuite de make-up ne îngrașă tenul și ne fac să ne simțim inconfortabil, cele organice ne ajută să strălucim chiar și la peste 30 grade Celsius.

Să începem cu ceea ce este cel mai important: demachiantul și produsele de curățare pentru ten. Nu putem aplica un machiaj, oricare ar fi el, decât dacă tenul nostru este curat. Așa că, îainte de a începe procesul de make-up, trebuie să curățăm cu grijă tenul. Întâi îl demachem, apoi îl curățăm și apoi folosim un tonic pentru a închide porii. 

Pe timp de vară este cel mai indicat să folosim un fond de ten organic, deoarece nu îngrașă tenul. Trebuie să nu uităm însă că cel pe care îl folosim în restul timpului este prea deschis pentru culoarea tenului bronzat și oferă o senzație de mască. Este necesar, deci, să folosim un fond de ten cu o nuanță mai închisă decât de obicei. De aemenea, trebuie să-l aplicăm într-un strat cât mai subțire și cât mai uniform, pentru a nu lăsa urme și a nu obosi tenul.

În loc de o pudră de obraz vom folosi pudră bronzantă, preferabil una cu textură transparentă, ce conferă tenului  un aspect uniform, natural, sănătos şi irezistibil. Noi vă propunem o pudră bronzantă cu efect de strălucire perlată discretă și efect de îngrijire datorită complexului patentat de polizaharide, uleiului de macadamia, uleiului de primule şi extractului de viţă de vie roşie.

Pentru machiajul ochilor tot produsele de make-up organice sunt cele mai indicate, în special pudrele minerale care nu încarcă pleoapele, sunt foarte fine și ușor de aplicat și rezistă chiar și în condiții de temperaturi foarte ridicate. Ca paletă de culori, cele mai senzaționale efecte le oferă amestecurile de tonuri aurii și, în general, calde: crem, maro, alună prăjită, migdală etc. Pentru un efect special, folosiți un dermatograf alb sau crem în interiorul pleoapei inferioare și mascara cât mai multă, fără a încărca însă genele.

Rujurile cele mai potrivite sunt cele în culori fructate sau maro, pentru efect de divă. Putem să nici nu folosim un ruj, ci un luciu de buze în culori cât mai naturale dacă vrem să obținem un efect diafan.

Totul ține de respectarea câtorva principii simple: atunci când avem un ten bronzat, make-up-ul trebuie să fie cât mai aproape de culoarea arămie-aurie a pielii. Noi v-am oferit, mai sus, toate ingredientele necesare unui make-up care va întoarce toate privirile. Rămâne să combinați culorile și nuanțele în așa fel încât să se potrivească cu dorințele voastre.

 

 

Comentariul tau