Înscrieți-vă la Newsletter și câștigați produse Organique Cosmetics

Data: 06.08.2012
Înscrieți-vă la Newsletter și câștigați produse Organique Cosmetics

Dacă vă doriți un mod de viață sănătos și știți că asta înseamnă mai mult decât o alimentație corectă și un minimum de mișcare, începând cu această lună avem pentru voi o veste foarte bună. Aveți șansa de a câștiga lunar, prin tragere la sorți, produsele cosmetice organice oferite de noi, Organique Cosmetics.

Începând cu această lună, am pregătit pentru voi un concurs special. Pentru că știm că vă doriți să fiți primii care află noile noastre oferte, cele mai bune discounturi și cele mai recente produse care apar pe site, vă oferim posibilitatea de a vă înscrie la newsletter-ul Organique Cosmetics și, cu această ocazie, să vă înscrieți în cursa pentru premii în produse organice.

Este foarte simplu să participați la concurs. Tot ce trebuie să faceți este să respectați pașii de mai jos:

1. Vă înscrieți cu o adresă de e-mail la newsletter-ul Organique Cosmetics. Pentru asta accesați pagina de eShop și în partea stângă, jos, puteți introduce adresa de e-mail în formular.

2. Apeciați pagina Organique Cosmetics de pe Facebook, folosind butonul ”Like/Îmi place”, aici.

3. Distribuiți pe peretele vostru de Facebook concursul Organique Cosmetics. Aici puteți alege dacă dați ”Like” acestui articol sau ”Share” concursului prezentat pe Facebook.

4. Când primiți un e-mail de confirmare la înscrierea la Newsletter, acesta trebuie confirmat. Urmați link-ul din e-mail.

Concursul se desfășoară lunar, până la sfârșitul anului. Noi vom anunța pe pagina de Facebook premiile pentru fiecare lună în parte, iar dumneavoastră vă puteți înscrie și puteți distribui concursul către ceilalți în orice zi, dar nu mai târziu de data de 25 a lunii în curs. Apoi, în data de 29 noi vom extrage câștigătorul cu ajutorul random.org și îl vom anunța pe pagina noastră de Facebook în data de 30 a lunii, în newsletter-ul următor și prin intermediul adresei de e-mail pe care ne-a furnizat-o. Concursul reîncepe în fiecare lună.

Premiile lunii august sunt trei produse esențiale în îngrijirea tenului:

Lapte demachiant 3 în 1 cu ceai verde și mirt

Loțiune tonică cu portocale și măsline

Cremă de noapte cu ginseng și rodie

Regulamentul concursului îl găsiți aici.

9 comentarii la “Înscrieți-vă la Newsletter și câștigați produse Organique Cosmetics”
 1. Mult succes tuturor participantilor.

 2. Cîrlea Alexandra says:

  FB: Cîrlea Alexandra
  Share: https://www.facebook.com/alexandra.cirlea/posts/405970189462397

  Multumim pentru concurs!

 3. magda says:

  like, share, inscris la newsletter
  Manea Magda

 4. Pauna Oana says:

  am dai like paginii cu numele Pauna Oana si like articolului.
  m-am inscris la newsletter cu emailul:anastacie93@yahoo.com

Comentariul tau