Toamna Orădeană – un eveniment de nota 10

Data: 08.08.2012
Toamna Orădeană – un eveniment de nota 10

Cum v-am obișnuit deja, ne place să susținem inițiativele care ne hrănesc cu lucruri sănătoase. Începând de la activități de susținere a oamenilor care se implică activ în comunitate, până la evenimente culturale care ne hrănesc spiritul, suntem alături de cei care merită susținere.

În acest an am decis să fim parteneri ai Toamnei Orădene, cel mai important eveniment cultural desfășurat anual în Oradea. În acest an se află la ediția cu numărul 21 și este organizat, ca de obicei, de Casa de Cultură Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Toamna Orădeană se desfășoară sub forma unui festival cu caracter cultural și se întinde pe durata a două săptămâni, între 1 și 14 octombrie 2012. Festivalul cuprinde spectacole de teatru, expoziții, manifestări culturale și concerte în aer liber și în sală. Evenimentul are un caracter cultural urban, complex, modern, multicultural, caracterizat de creativitate, realizat pentru comunitate și în strânsă legătură cu aceasta.

Festivalul se bucură de prezența unor invitați de seamă, cum ar fi Maia Morgenstern, Grigore Leșe, Victor Rebengiuc, Gabriel Dorobanțiu. Concerte sunțin și: Ada Milea & Bobo, Guilty Lemon, Blazzaj, Partizan, KUMM, Les Elephantes Bizarres, Vama, Direcția 5, Lipan Țăndărică & Bosquito, Ternipe și alții. Pentru un program complet, vă invităm să vizitați site-ul evenimentului.

Noi vă așteptăm în vizită, în Oradea. Și, dacă tot treceți prin orașul nostru de baștină, vă invităm să ne călcați pragul la magazinul Organique Cosmetics, de pe str. Republicii, nr. 7. este chiar în centrul orașului, așa că sigur îl găsiți ușor. haideți să stăm la o poveste, să vedeți produsele, să le testați și în special să ne cuoaștem.

Vă așteptăm cu drag!

 

Comentariul tau