Căștigătoarea concursului din luna august

Data: 30.08.2012
Căștigătoarea concursului din luna august

Așa cum v-am anunțat la începutul lunii, am lansat un concurs pentru voi, cei care ne citiți și ne apreciați. Vă reamintim că pentru a participa la concurs a trebuit să urmați câțiva pași foarte simpli:

1. Vă înscrieți cu o adresă de e-mail la newsletter-ul Organique Cosmetics. Pentru asta accesați pagina de eShop și în partea stângă, jos, puteți introduce adresa de e-mail în formular.

2. Apeciați pagina Organique Cosmetics de pe Facebook, folosind butonul ”Like/Îmi place”, aici.

3. Distribuiți pe peretele vostru de Facebook concursul Organique Cosmetics. Aici puteți alege dacă dați ”Like” acestui articol sau ”Share” concursului prezentat pe Facebook.

4. Când primiți un e-mail de confirmare la înscrierea la Newsletter, acesta trebuie confirmat. Urmați link-ul din e-mail.

Vă mulțumim că ați participat în număr mare și că vă implicați în activitățile pe care vi le propunem. Câștigătoarea acestei luni este doamna sau domnișoara Oana Niculcea. Felicitări!

Premiile lunii august au fost:

LAPTE DEMACHIANT 3 ÎN 1 CU CEAI VERDE ȘI MIRT

LOȚIUNE TONICĂ CU PORTOCALE ȘI MĂSLINE

CREMĂ DE NOAPTE CU GINSENG ȘI RODIE

Pentru a intra în posesia premiului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în care să menționați numele dumneavoastră complet, adresa de livrare și un număr de telefon.

Concursul continuă și în luna septembrie, așa că fiți cu ochii pe noi, pentru că luni anunțăm premiile pentru luna următoare.

Comentariul tau