Machiajul de toamnă

Data: 12.09.2012
Machiajul de toamnă

După ce pielea noastră a suferit din cauza soarelui puternic în timpul verii, acum a venit timpul să o ajutăm să-şi revină.

Tenul are mereu nevoie de hidratare şi îngrijire fie că este un ten gras, uscat, mixt sau cu probleme. În funcţie de tipul tenului nostru, putem folosi creme hidratante pentru a ne proteja de vremea de afară, creme antirid, de noapte, de zi şi creme pentru tenul cu imperfecţiuni. Un fond de ten de calitate este următorul pas pe care trebui să-l urmezi pentru a avea un ten perfect. Poţi folosi pudră minerală de faţă sau un blush arămiu.

În acest sezon, la machiajul ochilor se folosesc nuanţe puternice şi nuanţe de toamnă. Noi recomandăm farduri în culori de levandă şi nuanţe de crem, neapărat organice. Poţi folosi un creion de ochi pentru a finaliza machiajul şi un rimel care să-ţi facă genele bogate.

 Buzele trebuie să aibă o culoare fie foarte naturală, pentru zi, deci puteţi folosi un luciu de buze culoarea piersicii, fie un ruj puternic în ton cu ocazia, îmbrăcămintea sau restul machiajului. Nu uitaţi să folosiţi şi un balsam de buze pentru hidratare.

Voi ce nuanţe veţi folosi pentru machiaj toamna aceasta?

Comentariul tau