Cum ne pregătim de toamnă

Data: 17.09.2012
Cum ne pregătim de toamnă

Se pare că toamna ne-a surprins anul acesta și a venit mai repede decât ne așteptam. Asta nu înseamnă că trebuie să pornim la drum nepregătiți. Știm că este sezonul ploilor, al vântului și al schimbărilor bruște. De aceea organismul nostru trebuie să fie în cea mai bună condiție, să avem un sistem imunitar puternic și să nu ne lăsăm copleșiți de răcelile de toamnă.

Sănătatea noastră se va resimți în toate aspectele, de la piele pâna unghii și păr, toate vor reflecta bunăstarea organismului. Nu uitați să vă mențineți o dietă echilibrată, bogată în proteine și vitamine. Iar dincolo de alimentație, nu trebuie neglijată nici protecția pieli și a părului.

De aceea vă recomandăm să folosiți o mască sau un balsam protector intensiv, care să facă față provăcărilor impuse de mediul extern. Puteți folosi masca pentru păr cu cătină și măsline care ajută la întărirea metabolismului și tonusului firului de păr, ingredientele naturale de cătină, ulei de măsline și ceai verde vor îngriji și proteja atât părul cât și scalpul.

Dacă vreți să optați pentru o mască făcută acasă o puteți prepara dintr-o banană și 3 linguri de ulei de argan. Ingredientele le amestecați intr-un blender, iar compoziția obținută o aplicați pe părul uscat și o țineți pentru cel puțin 15 minute. Aveți însă grijă la clătire, dacă apa folosită este prea fierbite înlăturarea poate fi mai dificilă.

Pentru piele, în special pentru mâini și față ar trebui să folosiți creme protectoare, intens hidratante. Acestea vor împiedica uscarea și deteriorarea pielii. Puteți utiliza petru protecția mâinilor o cremă cu cătină albă, care are un rol benefic în protecția și regenerarea pielii.

Mai mult, nu uitați că deși vara a trecut, organismul are nevoie de hidratare, consumați multe lichide pe parcursul unei zile. Dacă urmați aceste sfaturi, vă garantăm că vremea capricioasă adusă de toamnă nu vă va împideica să va simțiți excelent.

Comentariul tau