Picioare de divă în câțiva pași simpli

Data: 17.10.2012
Picioare de divă în câțiva pași simpli

În primul rând, este foarte important să exfoliați picioarele. Exfolierea vă ajută să scăpați de celulele moarte de piele care vă răpesc din frumuseţea picioarelor. Pentru că se descuamează şi formează un strat aspru, pielea uscată trebuie îndepărtată fie prin periere uscată, înainte de duş, fie printr-un masaj de exfoliere. Dintre cele mai cunoscute exfoliante naturale menționăm zațul de cafea. Atenție, să nu îl folosiți seara, pentru că poate genera insomnii.

Pentru a tonifia musculatura picioarelor și pentru a îmbunătăți circulația sângelui, recomandăm duşurile alternate. Vă ajută, de asemenea, să scăpați și de celulită. Alternați apa caldă cu cea rece timp de câteva minute, de fiecare dată când faceți duș. Veți putea observa schimbările benefice în scurt timp. Adăugați 15 minute de mers alert în fiecare zi și efectele vor fi duble!

Pentru că majoritatea petrecem mult timp stând pe scaun sau în picioare, masajul este esențial pentru a reda sănătatea picioarelor. Nu este vorba de ceva profesionist, puteți încerca singure, acasă. Un masaj simplu, realizat cu o rolă specială, în fiecare seară, ajută la stimularea circulației și la relaxarea musculaturii. În acest fel, vă asigurați că preveniți apariția varicelor sau a capilarelor vizibile. Folosiți o cremă specială pentru picioare.

Împachetările pe care le puteți face singure acasă, cu o simplă folie alimentară, sunt foarte eficiente şi, mai ales, foarte ieftine şi comode. Aplicați pe piele o cremă anticelulitică sau un amestec natural cu efecte remodelatoare, precum cel de cafea şi ulei de măsline, apoi înfăşurați-vă fiecare picior cu folie alimentară din plastic. După ce stați 15 minute cu crema, clătiți abundent și, dacă mai aveți timp și energie, masați picioarele.

Hidratarea este esenţială ca picioarele să arate extrem de sexy. Iar dacă apelați la un mic truc, rezultatul va fi şi mai spectaculos. Folosiți o loţiune sau unt de corp cu particule strălucitoare foarte fine, pentru ca picioarele voastre să arate radiant. În acest fel vor fi hidratate și sănătoase, dar vor și străluci mai puternic, ieșind în evidență.

Comentariul tau