Cât de importantă este demachierea

Data: 07.11.2012
Cât de importantă este demachierea

Pentru câte femei demachiantul este un proces plăcut? De câte ori se întâmplă să rămânem cu ochii roșii sau pilea iritată pentru că nu folosim produsele corespunzătoare? Ceea ce mulți dintre noi nu știu, este că demachiatul este la fel de important ca machiajul în sine.  Alegerea unor produse potrivite pielii pot ajuta regenerare pielii sau pot preveni îmbătrânirea acesteia.

Utilizarea unui produs personalizat pielii și vârstei este un beneficiul pe termen lung și ne poate scăpa de micile inconveninețe ale acestui proces. Însă cum ne alegem aceste produse?

Există 3 lucruri esențiale în ceea ce privește curățarea machajului: laptele demachiant, loțiunea tonică și servețelele sau discurile demachiante. Iar după caz se pot adăuga  geluri de curățare, creme hidratante sau tratamente pentru ten cu impurități.

Laptele demachiant trebuie să curețe, să îngrijească și să hidrateze pielea.  Ingredientele naturale din compoziție sunt un plus adus oricărui produs, fiecare ingredient ales cu grijă din plante poate aduce mai multă sănătate pielii. Trebuie să fiți atente cu zona ochiilor, dacă aveți o piele sensibilă, aveți nevoie de un demachiant delicat care să nu vă irite ochii. Spre exemplu un demachiant cu cătina albă de la Alva va stimula circulația și va curața pilea într-un mod plăcut, fără iritații.

În ceea ce privește loțiunea tonică, ea va veni în ajutorul curățării complete și în hidratarea pielii. Are un rol de revigorare, lasând pilelea curată, fără senzație de încărcare. Aici puteți opta pentru o loține fresh, cum ar fi lotiunea tonică cu  portocale și măsline sau, unde este cazul, pentru o loțiune care poate și să combată dezvolatrea bacteriilor și apariția coșurilor, cum ar fi Tonic facial cu argilă minerală Rhassoul.

Nu în ultimul rând discurile demachiante trebuie să fie din bumbac, dacă vrem să evităm iritațiile. Acestea nu trebuie neglijate, alegerea lor trebuie făcută din nou în funcție de tipul de piele, există discuri o textură mai delicată, în cazul în care aveți o piele mai sensibilă. Dischetele demachiante pătrate 100% Bio Bocoton sunt ideale atât pentru față cât și pentru ochi.

În consecință, există produse care să faciliteze demachiarea și să evite toate neplăcerile produse de acest proces necasar îngrijirii zilnice.

Comentariul tau