Metode de relaxare

Data: 13.11.2012
Metode de relaxare

Nu este un secret faptul că trăim într-o eră a stresului. Totul merge foarte repede, nu avem timp de noi şi parcă suntem mereu pe fugă. Ce putem face pentru a ne relaxa în puţinul timp liber pe care îl avem?

Yoga

Yoga implică exerciţii de relaxare, de exersare a elasticităţii corpului şi de menţinere a unui echilibru corporal. Beneficiile pot fi: flexibilitatea corpului, prevenirea durerii de spate sau rezolvarea problemei de respiraţie. De asemenea, yoga reduce stresul şi te ajută să-ţi cunoşti mai bine corpul.

Băi lungi şi relaxante

Dacă întrebi femeile ce metodă de relaxare folosesc ele, probabil 9 din 10 femei îţi vor răspunde că preferă să facă o baie relaxantă după o zi lungă, mai mult decât orice altă activitate. Şi nu greşesc. Băile lungi, mai ales dacă foloseşti săruri de baie cu arome  pot combate stresul foarte uşor. Noi trebuie să ne creăm o oază de linişte în propria cadă. Organique vă recomandă, cu toată căldura, Sare de baie naturală Alva sau Spuma de baie organică relax cu lămâie, chiparos şi grapefruit 200ml Boo.

Sărurile din Marea Moartă, din care sunt făcute produsele,  sunt eficiente în cazul mai multor tipuri de boli dermatologice precum, neurodermatite, psoriazis, eczeme, acnee şi piele uscată. Poate fi utilă şi în caz de reumatism.  Iar spuma de baie conţine chiparos pentru a calma şireface pielea şi lămâie şi grapefruit pentru a revigora şi echilibra trupul şi mintea.

Masajul

Să fim serioşi, cine nu iubeşte masajul? Efectele masajului se regăsesc la nivelul întregului organism, datorită diverselor mecanisme implicate, precum terminaţiile nervoase, şi de aceea, masajul este utilizat în scop igienic, terapeutic sau de recuperare. După o şedinţă de masaj, corpul tău va elimina din stresul acumulat în timpul zilei.

Noi vă recomandăm Uleiul de masaj ORGANIC cu Rodie, Lime şi Lemongrass 100ml Boo sau Uleiul masaj cu rodie și cătină 100ml Eco. Rodia şi uleiul din seminţele copacului debaobab protejează pielea de efectele îmbătrânirii, în timp ce extractul de lemongrass şi coaja de lime vă relaxează trupul şi mintea.

 

 

Comentariul tau