Ceaiurile înfloritoare

Data: 19.11.2012
Ceaiurile înfloritoare

Poate aţi tot auzit de aceste tipuri de ceai înflorilor. Pentru cunoscătorii de ceai şi pentru începători deopotrivă, ceaiurile înfloritoare sunt cadouri de neuitat şi sunt incredibile de savurat. Şi când există un moment mai potrivit de a bea ceai decât în anotimpul răcoros?

Ceaiurile înfloritoare sunt încununarea a 5000 de ani de Cultură Chineză a Ceaiului. Ceaiurile înfloritoare sunt culese manual şi crescute în mod organic. Aceşti muguri albi, delicaţi, au aromă de iasomie şi sunt cusuţi de mână în muguri de flori cu fir de bumbac, de către artizani din China. Când sunt puşi în apă fierbinte, mugurii înfloresc încet în imagini care îţi taie respiraţia. Neavând nevoie de săculeţi pentru ceai sau de filtre, ceaiurile înfloritoare  sunt sigure pentru mediul înconjurător şi uşor de servit.

Mod de preparare Puneţi ceaiul înfloritor într-un ceainic de sticlă; adăugaţi apă fierbinte (100 grade Celsius). Lăsaţi la infuzat 5-10 minute. Dintr-un bulb de floare se fac 2 litri de ceai. Deci chemaţi-vă şi prietenii la un ceai. Savuraţi!

Puteţi comanda ceaiurile înfloritoare Celebration, Unity sau Embrace Solaris.

Comentariul tau