Ai grijă de copilaşul tău

Data: 23.11.2012
Ai grijă de copilaşul tău

Ca mămică, ştii bine că piticul tău are nevoie de o foarte mare îngrijire în mod permanent. Bebeluşii au nevoie de produse speciale de îngrijire care să hidrateze şi să protejeze pielea.

Produsele pentru băiţa bebeluşului trebuie să fie atent selectate specifice pielii sensibile. Este important să citeşti eticheta produselor, să optezi pentru produse organice, să eviţi şampoanele cu parfum şi să observi toleranţa bebeluşului tău la produs. Șamponul şi gelul de duș cu rodie și cătină albă este ideal dupa baiţă sau pentru un masaj plăcut înainte de somn. Este relaxant pentru bebelusi și mamici deopotrivă.

Dacă doreşti ca experianţa băiţei să fie una bună, poţi opta pentru spumante de baie. Spumantul bio pentru băiţă cu rodie și cătină albă este un spumant delicat, care pe parcursul băiţei protejează pielea fină a bebeluşului. Spumantul, în general, conferăun maxim de hidratare, iar bulele de spumă transformă baia într-o experienţă plăcută și distractivă, chiar și pentru cei mofturoşi. Este bine să conţină şi uleiuri esentiale naturale.

Pentru că tot am vorbit de hidratare, bebeluşii se dezhidratează mult mai repede ca adulţii şi au nevoie să consume mult mai multe lichide ca noi. Pentru a hidrata pielea copilaşului tău poţi folosi loţiuni de corp speciale.

Ca şi componente pe care o cremă hidratantă ar trebui să le aibă, uleiul organic pur de masline și cătină alba protejeaza pielea, în timp ce untul de shea și uleiul de jojoba previn înrosirea și iritarea. De asemenea, extractul de rodie ofera o puternica hidratare, pielea rămânând moale și delicata chiar și dupa o zi întreaga de baie și soare.

Pentru o îngrijire completă, ai putea avea nevoie şi de crema pentru iritaţii. Aceasta trebuie să calmeaze pielea iritată din zona scutecului şi să asigure hidratare completă.

Comentariul tau