Îngrijirea buzelor în sezoanele reci

Data: 28.11.2012
Îngrijirea buzelor în sezoanele reci

Ai simţit şi tu că buzele încep să se crape şi se dezhidratează mai des în timpul vremii mai reci, nu?  Toate femeile îşi doresc buze senzuale şi catifelate şi pentru aceasta, ai nevoie de o îngrijire permanentă a buzelor.

Buzele nu au în componenţa lor glande sebacee şi de aceea, au nevoie de îngrijire suplimentară. Folosirea balsamului de buze este foarte importantă. Noi îţi recomandăm balsamul de buze Lip Balm de piersică.

Câteva sfaturi pentru ca buzele tale să nu fie afectate ar fi: nu-ţi umezi buzele cu limba prea des, nu-ţi muşca buzele, nu folosi des rujuri rezistente la transfer sau de calitate îndoielnică şi nu mânca alimente prea sărate care pot afecta buzele. Hidratarea corpului asigură şi hidratarea buzelor.

Există şi remedii naturale prin care le putem proteja. Un exemplu ar fi mierea care hidratează în profunzime, castravetele sau uleiul de măsline. De asemenea, vitaminele A şi E pot ajuta la îngrijirea buzelor.

Nu uita să-ţi demachiezi buzele seara şi să aplici puţin fond de ten înainte de a te da cu ruj. Poţi exfolia buzele masându-le cu o periuţă de dinţi.

Comentariul tau