Concurs newsletter decembrie

Data: 03.12.2012
Concurs newsletter decembrie

Se apropie sfârșitul anului și sărbătorile de iarnă. Cu toții așteptăm nerăbdători să petrecem timp cu familia, cu prietenii și să facem cadouri celor dragi. V-am pregătit o mulțime de surprize pentru această lună. Avem oferte de Moș  Nicolae, de Crăciun, oferte care durează toată luna și, cum deja v-am obișnuit, concursul nostru cu înscrierea la newsletter.

Câștigătoarea lunii noiembrie este Oana Cândea, din Timișoara. Felicitări, Oana! Vei primi un mail cu detalii despre cum poți intra în posesia premiului.

Concursul continuă și în luna decembrie. Participarea rămâne la fel de simplă și înscrierea în concurs durează doar câteva minute.

1. Vă înscrieți cu o adresă de e-mail la newsletter-ul Organique Cosmetics. Pentru asta accesați pagina de eShop și în partea stângă, jos, puteți introduce adresa de e-mail în formular. Sau intrați pe pagina noastră de Facebook și înscrieți-vă prin intermediul tab-ului Newsletter.

2. Apeciați pagina Organique Cosmetics de pe Facebook, folosind butonul ”Like/Îmi place”, aici.

3. Distribuiți pe peretele vostru de Facebook concursul Organique Cosmetics. Aici puteți alege dacă dați ”Like” acestui articol sau ”Share” concursului prezentat pe Facebook.

4. Când primiți un e-mail de confirmare la înscrierea la Newsletter, acesta trebuie confirmat. Urmați link-ul din e-mail.

Concursul se desfășoară lunar, până la sfârșitul anului. Noi vom anunța pe pagina de Facebook premiile pentru fiecare lună în parte, iar dumneavoastră vă puteți înscrie și puteți distribui concursul către ceilalți în orice zi, dar nu mai târziu de data de 25 a lunii în curs. Apoi, în data de 29 noi vom extrage câștigătorul cu ajutorul random.org și îl vom anunța pe pagina noastră de Facebook în data de 30 a lunii, în newsletter-ul următor și prin intermediul adresei de e-mail pe care ne-a furnizat-o. Concursul reîncepe în fiecare lună, dar participă la extragere toate adresele de mail care se află deja în baza noastră de date pentru newsletter.

Premiile lunii decembrie sunt

1. i+m Freistil Gel de dus 200ml

2. i+m Age Ser reparator 30ml

3. i+m Hair Sampon pentru stralucire 250ml

 

 

Un comentariu la “Concurs newsletter decembrie”

Comentariul tau