Relaxare cu săruri de baie

Data: 03.12.2012
Relaxare cu săruri de baie

Ce poate fi mai relaxant decât să ajungi acasă după o zi grea și să-ți faci o baie lungă în cadă?

Baile lungi pot fi o experiență extrem de relaxantă pentru multe persoane. Dacă mai există și multă spumă în cadă și arome plăcute, baia devine ca și o terapie pentru organism. Iar sarea de baie este un ingredient obligatoriu pentru o baie relaxantă.

Sărurile de baie, înafară că răsfață simțurile, pot crea o stare de bine și pot chiar elimina durerile, pot ajuta circulația sângelui și pot diminua stresul. Acestea purifică pielea și îndepărtează celulele moarte și impuritățile. Dacă nu te poți hotărî ce arome să alegi, încearcă săruri de trandafiri, levandă, lămâie, rozmarin, scorțișoară, căpșuni sau orice altă aromă preferată de tine. Săruri de baie trebuie să existe pe etajera oricărei femei.

Puteți încerca sarea de baie de la Marea Moartă Alva. Conţine multe săruri minerale naturale de magneziu şi iod, cu efect calmant asupra pielii, ce susţin totodată regenerarea celulară. În plus, ajută la menţinerea învelişului natural protector al pielii. Relaxează muşchii şi calmează sistemul nervos. Sărurile din Marea Moartă sunt eficiente în cazul mai multor tipuri de boli dermatologice precum, neurodermatite, psoriazis, eczeme, acnee şi piele uscată. Poate fi utilă în caz de reumatism.

Comentariul tau