Cum creăm sprâncene perfecte

Data: 08.12.2012
Cum creăm sprâncene perfecte

Forma sprâncenelor noastre este foarte importantă pentru că ele ne pot scoate în evidență chipul sau îl pot pune în umbră.

Pentru a crea sprâncenele perfecte prima dată trebuie să ai ustensilele necesare: pensetă, creion de sprâncene care să fie apropiat de nuanța părului tău, forfecuță și perie de sprâncene. Este important să creăm o linie perfectă a sprâncenelor. Ține un creion lipit de nara si vezi unde cade pe frunte – acolo trebuie să înceapă și sprânceana. Apoi, aliniază creionul cu nara și irisul. Locul în care creionul de sprâncene se întâlnește cu sprânceana trebuie să fie maximul arcadei. Apoi, unește cu ajutorul creionului nara și colțul exterior al ochiului. Locul unde creionul intersectează sprânceana este locul unde ar trebui să se termine sprânceana.

Mai departe trebuie să piepteni sprâncenele în sus și să tai firele mai lungi de păr cu ajutorul forfecuței și apoi să perii sprâncenele în poziția lor inițială. Acum începe procesul de pensare a firelor de păr din partea inferioară a sprâncenei, de la baza acesteia spre tâmplă.  Firele se smulg întotdeauna în direcția de creștere. Ultimul pas, umple golurile din sprâncene cu ajutorul unui creion.

Sfaturi: nu vă pensați excesiv sprâncenele – sunt la modă sprâncenele groase – și dacă nu vă pricepeți la pensat cel mai bine ar fi să vă lăsați pe mâna specialistului. Nu folosiți prea mult creion de sprâncene căci acestea vor părea apoi false și inestetice.

Comentariul tau