Îngrijirea pe timp de iarnă

Data: 10.12.2012
Îngrijirea pe timp de iarnă

Oficial a venit iarna. Evident, acum în anotimpul rece, pielea noastră suferă mai mult decât am crede din cauza frigului. Ce putem face pentru a ne proteja de frig?

Pentru că pielea se deshidratează mai mult din cauza frigului și a vântului, trebuie mereu să folosim o cremă superhidratantă. De exemplu, crema cu cătină albă Alva care netezește şi conferă fermitate pielii, în timp ce protejează contra efectelor dăunătoare ale mediului, sau crema hidratantă cu nalbă şi aloe vera pentru tenul mixt care asigură hidratarea pielii în timpul zilei, dar şi noaptea.

După cum am mai discutat, și buzele au nevoie de hidratare maximă în anotimpul rece. Cu cât umezești mai mult buzele sau le muști din cauza frigului, cu atât acestea se usucă și se crapă mai mult, căpătând un aspect nu foarte plăcut. Putem combate acest lucru folosind un balsam de buze cu cătină albă Alva. Acesta hidratează în profunzime şi previne uscarea buzelor chiar şi în anotimpul rece.

Părul are nevoie de cea mai mare atenți în anotimpul rece. Acesta trebuie să suporte frig extrem și ninsoare și se poate degrada foarte repede din cauza factorilor externei. Acesta are nevoie în permanență de măști hidratante. Noi recomandăm un balsam de păr reparator cu cânepă i+m. Uleiul de cânepă presat la rece regenerează structura firului de păr datorită substanţelor sale active şi previne uscarea excesivă a părului. Complexul de substanţe regeneratoare alcătuit din uleiuri preţioase, vitamina E, proteine naturale din grâu şi extract de urzică regenerează pielea capului şi conferă părului elasticitate în mod natural.

Tu cum ai grijă de tine în anotimpul rece?

Comentariul tau