Accesorii de sezon

Data: 12.12.2012
Accesorii de sezon

Iarna trebuie să avem mai multă grijă de noi, să consumăm mai multe vitamine şi să ne protejăm de frig cât putem de mult. Şi de ce să nu ne fie şi cald şi să arătăm şi bine în acelaşi timp cu accesorii călduroase?

Căciuli 

Căciulile sunt  practice în anotimpul rece, ele ne protejează capul de vânt, frig şi zăpadă. Este recomandat să purtăm căciuli pentru a reduce riscul aparițiilor durerilor de cap pe anotimpul rece sau al răcelii membranei capului. Poți alege căciuli din material tricotat, căciuli de model rusesc, căciuli de eschimos, și căciuli lungi care acoperă urechile sau modele din tricotaj și blană. Poți, de asemenea, opta pentru apărătoare de urechi pufoase de iarnă – acele cordeluțe care ne acoperă doar urechile.

Mănuşi 

Mănuşile sunt atât o utilitate cât şi un accesoriu trendy. Partea bună este că există foarte multe modele de mănuşi pentru fiecare personalitate. Există mănuşi lungi sau scurte fără degete, mănuşi de tricotaj sau piele, mănuşi cu model de iarnă sau colorate, mănuşi cu paiete, aplicaţii, bijuterii, flori.  Este important să purtăm mănuși pentru a ne proteja mâinile de frig și pentru a elimina riscul de dezhidratare a mâinilor. Doar nu vrei mâini uscate și aspre, nu?

Fulare

Dacă e frig afară, trebuie să le purtăm pentru protecţie. Gâtul este foarte sensibil la frig și ne atenționează de fiecare dată când ieșim din casă fără să ne îmbrăcăm corespunzător. Noroc că acest sezon se poartă fularele supradimensionate care te pot proteja de frig. Mă gândesc că  nu vrei să fii răgușită de sărbători.

Jambiere

Jambierele sunt acei ciorapi lungi pe care îi purtăm pentru a ne încălzi picioarele, gambele. Este important să purtăm jambiere pe sub cizme pentru a nu suferi de frig la extremitățile inferioare și, în plus, arată foarte drăguț.

Comentariul tau