Ingrediente organice pe care produsele tale de îngrijire trebuie să le conţină

Data: 17.12.2012
Ingrediente organice pe care produsele tale de îngrijire trebuie să le conţină
Pentru ca şi corpul nostru să beneficieze de cea mai mare îngrijire, trebuie să alegem produse care să conţină ingrediente de calitate şi speciale pentru genul de îngrijire pe care îl căutăm. Noi recomandăm ca produsele organice pe care le cumpăraţi să conţină următoarele ingrediente de bază :
 • Untul de shea este bogat în vitamine, stimulează funcţia de protecţie a pielii. Untul de shea înmoaie şi protejează pielea uscată şi deteriorată, de asemenea, calmează pielea suprastimulată. Unturile organice de cacao şi shea, combinate cu uleiul de cătină albă susţin mecanismele naturale de protecţie şi regenerare a pielii.
 • Uleiul de rodie, un puternic antioxidant, hrăneşte şi revitalizează pielea, luptând împotriva radicalilor liberi care atacă şi îmbătrânesc pielea. Pentru păr, extractul de rodie ajută la relaxarea scalpului şi la redobândirea echilibrului său.
 • Uleiul din frunze de măslin ajută la restabilirea funcţiilor ţesutului, protejând pielea. Acesta este puternic hidratant, catifelează pielea şi regenerează firele de păr.
 • Uleiul de jojoba ajută atât pielea cât şi scalpul. Acesta sporeşte regenerarea pielii iar uleiul bio de jojoba şi aloe vera naturală îngrijesc firul de păr de la rădăcină la vârf, iar părul dvs. va deveni lucios şi fin. Nu încarcă şi nu îngraşă părul. Uleiul de jojoba stimulează procesul de regenerare a celulelor scalpului. Uleiul de brocoli combinat cu uleiul de jojoba întăreşte firul de păr şi previne ruperea vârfurilor.
 • Extractul din frunze de viţă de vie îmbunătăţeşte metabolismul celular, intensificând tonusul şi echilibrul pielii.
 • Squalane este un ulei care se regăseşte atât în compoziţia pielii, cât şi în uleirile vegetale. Datorită lui, crema se întinde foarte uşor pe piele, îi îmbunătăţeşte textura şi lasă pielea fină şi catifelată.
 • Gălbenele sunt un ingredient aproape indispensabil în cremele pentru faţă. Ele ajută la cicatrizarea pielii, hidratarea în profunzime a tenului şi combaterea problemelor tenului.
 • Cofeina ajută la fortificarea firul de păr  – îi conferă un aspect mătăsos şi îl lasă uşor de pieptănat. Cofeina mai stimulează circulaţia sângelui, poate fi folosită ca scrub şi este perfectă pentru combaterea celulitei.
 • Ceaiul verde ajută la îmbunătăţirea metabolismului celular, intensificând tonusul pielii şi echilibrul scalpului. Produsele care conţin ceai verde sunt antioxidante şi revitalizează pielea.
 • Extractul de gingko şi uleiul de jojoba intensifică luciul şi elasticitatea părului. Extractul de gingko stimulează circulaţia şi regenerarea celulelor scalpului.
 • Uleiul de cătină protejează intensiv scalpulşi pielea  într-un mod natural. Cătina este un produs natural care poate fi folosit cu succes într-o varietate de scopuri, inclusiv ca remediu pentru menţinerea frumuseţii, revitalizarea şi hidratarea pielii, unghiilor şi a părului.
 • Extractul de nalbă are proprietăţi anti-inflamatorii, calmând scalpul iritat.  Este un activ blând cu proprietăţi de calmare şi hidratare şi antiinflamatorii şi pentru pielea cu probleme.

Comentariul tau