5 produse pe care orice femeie trebuie să le aibă în trusa de machiaj

Data: 18.12.2012
5 produse pe care orice femeie trebuie să le aibă în trusa de machiaj

Ca femei, trebuie întotdeauna să fim îngrijite şi să arătăm perfect mereu. Deşi suntem tentate să cumpărăm multe produse de make-up şi să ne umplem port-fardurile, avem nevoie doar de câteva produse principale care ne pot face să arătăm excelent fără eforturi adiţionale.

Tuş de ochi

Tuşul sau creionul de ochi este folosit de obicei seara dar poate face parte şi din machiajul de zi cu zi. Stilul de machiaj cat eyes – dungă trasată pe ploapa de sus cu codiţă spre exterior – face furori şi îţi poate scoate foarte bine ochii în evidenţă. Dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari sau să fii observată, machiajul cu tuş sau creion de ochi  negru sau alte culori face acest lucru. Vei arăta elegant şi sofisticat indiferent de ocazie.

Fond de ten

Fondul de ten nu are doar rol estetic, acesta îţi protejează faţa de pericolele mediului înconjurător şi multe fonduri de ten au şi protecţie solară. Foarte important când îţi cumperi fondul de ten este să-ţi alegi unul pentru tipul tău de ten. Foloseşte mostre pentru a vedea ce fond de ten se potriveşte cel mai bine; doar nu vrei ca fondul tău de ten să arate ca o mască pe faţa ta.

Nu trebuie să fie nici prea înschis, nici prea deschis şi nici prea rozuliu dacă tenul tău este mai gălbui. Este important să alegi o marcă bună de fond de ten pentru că acesta va sta pe pielea ta mult timp şi nu vrei să-ţi încerce tenul în loc să-l protejeze. Fondul de ten îţi va ascunde toate imperfecţiunile şi tenul tău va arăta îngrijit.

Rimel

Rimelul este denelipsit pentru multe femei. El va da privirii tale acea intensitate seducătoare pe care o vrem toate. Mascara pune în valoare ochii, oferă volum şi lungime genelor.  Un rimel negru poate completa machiajul ochilor. Foarte importante sunt mişcările de aplicare a rimelului. Acestea trebuie să se facă de la rădăcina genelor către vărfuri şi să fie în zig zag. Important: nu încărca prea tare genele, va arăta inestetic.

Blush

Blush-ul este acea pată de culoare care ne face să arătăm mai proaspete. Ca şi nuanţă, noi recomandăm o nuanţă corai sau piersică pentru a se potrivi cel mai bine tenului tău. Fardul de obraz îţi evidentiază trasaturile fetei, iar daca alegi unul bronzant, te va ajuta să nu mai arăţi palidă. Pentru serile în oraş, poţi alege o cremă strălucitoare. Atenţie la cum aplici blush-ul. De exemplu dacă ai o faţă mai rotundă este recomandată aplicarea blush-ului sub pomeţi pentru a subţia linia feţei.

Ruj/ Gloss

Rujul definitivează întotdeauna machiajul şi nu ar trebui să ieşi din casă fără să aplici un gloss pe buze. Rujul te ajută să-ţi aperi buzele de frig, vânt, praf şi orice altceva le poate dezhidrata, mai ales în sezonul rece când buzele devin mai sensibile.  Culoarea o poţi alege în funcţie de nuanţa tenului, a părului dar şi a machiajului în general sau a ţinutei.

La secţiunea noastră de make-up poţi găsi toate produsele de care ai nevoie.

Comentariul tau