Cadouri de Crăciun marca Organique

Data: 21.12.2012
Cadouri de Crăciun marca Organique

Crăciunul se apropie și vrei să le faci câte un cadou celor dragi. Dar nu orice cadou, ci un cadou de calitate, un cadou care să le placă și pe care să îl folosească cu plăcere. Noi vă dăm niște sugestii.

Set Cadou Crăciun Cremă de mâini & Cremă hidratantă cu cătină albă  Un duo pentru îngrijire cu cătină albă, la pachet. Cadoul ideal pentru mâini şi piele îngrijite. Conţine cremă de mâini 75 ml şi cremă hidratantă 50 ml şi are sistemul anti-aging pentru piele normală cu tendinţă spre uscare. Crema de mâini vă protejează mâinile şi unghiile împotriva uscării. Unturile organice de cacao şi shea, combinate cu uleiul de cătină albă susţin mecanismele naturale de protecţie şi regenerare a pielii. Acţionează împotriva procesului prematur de îmbătrânire a pieli şi ajută la regenerarea celulară şi echilibrarea nivelului de hidratare al pielii. Netezeşte şi conferă fermitate pielii, în timp ce protejează contra efectelor dăunătoare ale mediului. Deci, cadoul perfect pentru cineva ar aprecia produsele de hidratare intensă.

Ceaiurile Înfloritoare Ceaiurile înfloritoare sunt încununarea a 5000 de ani de Cultură Chineză a Ceaiului. Ceaiurile noastre înfloritoare sunt culese manual şi crescute în mod organic. Aceşti muguri albi, delicaţi, au aromă de iasomie sunt cusuţi de mână în muguri de flori cu fir de bumbac, de către artizani din China. Când sunt puşi în apă fierbinte, mugurii înfloresc încet în imagini care îţi taie respiraţia. Neavând nevoie de săculeţi pentru ceai sau de filtre, ceaiurile înfloritoare  sunt sigure pentru mediul înconjurător şi uşor de servit. Arome: Ceai Înfloritor Sunrise – crizantemă, ceai alb, iasomie, Ceai Înfloritor Embrace – iasomie, trifoi roşu, crizantamă, ceai alb, Ceai Înfloritor Celebration – crini tirgru, iasomie, Ceai Înfloritor Unity – iasomie, trifoi roşu, ceai alb. Acesta este cadou perfect pentru femeile din familia ta sau pentru colegele se servici.

Set pentru îngrijirea mâinilor Acest set conţine crema pentru mâini + o pereche de mănuşi din bumbac – o veritabilă cură de îngrijire pentru mâini pe timpul nopţii. Mănuşile au mărime universală. Sunt din bumbac şi pot fi spălate în maşina de spălat până la 40 grade C. Fără odorizante, un produs perfect compatibil cu persoanele alergice. Puteţi alege să faceţi acest cadou unei persoane care pun preț pe hidratare şi pe îngrijirea corporală.

Sare de baie de la Marea Moartă Prietenele tale lucrează la fel de mult ca şi tine? Fă-le o surpriză şi oferă-le cadou săruri de baie speciale pentru relaxare şi eliminarea stresului. Sarea de baie de la Marea Moartă conţine multe săruri minerale naturale de magneziu şi iod, cu efect calmant asupra pielii, ce susţin totodată regenerarea celulară. În plus, ajută la menţinerea învelişului natural protector al pielii. Relaxează muşchii şi calmează sistemul nervos. Poate fi utilă în caz de reumatism şi tratează toate probleme pielii şi hidratează pielea în profunzime.

Produse de bărbați Dacă nu ştii ce să-i oferi soţului, iubitului, tatălui tău, noi credem că am găsit soluţia. Produsele oreganice de îngrijire pentru bărbaţi. Alege un produs perfect pentru revitalizarea pielii bărbaţilor, cu ulei de jojoba nerafinat, ulei din sâmburi de struguri, unt de shea, unt cupuacu şi vitamina E naturală. Revitalizează, satinează şi tonifică pielea – combate apariţia ridurilor şi stresul cauzat mediul înconjurător.  Doar vrei ca bărbatul de lângă tine să arate bine, nu?

Tu ce alegi?

Comentariul tau