Măști de păr homemade

Data: 06.03.2013
Măști de păr homemade

Odată cu schimbarea anotimpurilor putem avea anumite dificultăți în întreținerea zilnică. De exemplu, una dintre problemele mari ale venirii primăverii este căderea părului. Firul de păr se poate subția, devine mai sensibil, iar condițiile meteorologice pot fi provocări dificile pentru îngrijirea corectă a părului. Însă, vestea bună este că avem soluții simple, pe care le putem face la noi acasă și sunt foarte eficiente.

Uleiul de argan deja și-a câștigat celebritatea pentru beneficiile pe care le poate aduce părului și pielii. Dacă știm deja care sunt beneficiile acestui ingredient, trebuie doar să găsim cea mai bună soluție pentru părul nostru. Vă prezentăm astăzi 3 măști pe care să le faceți folosind uleiul de argan, pentru a vă proteja părul.

Păr uscat

Dacă aveți părul uscat și lipsit de strălucire, noi vă recomandăm să folosiți uleiul de argan împreună cu zeama de lămâie.  Dacă stoarceți o lămâie și o amestecați cu o linguriță de ulei de argan, nu doar că îți va hidrata scalpul uscat, dar te va ajuta în prevenirea mătreții. Pentru rezultate bune, această mască ar trebui făcută la fiecare spălarea, masați scalpul înainte de spălare și lăsați câteva minute să pătrundă și în firele de păr. Dacă o folositți cu regularitate, timp de 1-2 luni, veți fi foarte mulțumiți de rezultate.

Păr lipsit de volum

Pentru pentru un plus de volum și rezultate imediate, amestecați o cană de iaurt cu jumătate de linguriță de ulei de argan. Folosiți masca pe părul umed și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute, după care spălați și clătiți normal. Veți observa instant diferența, părul este revitalizat și primește un aspect frumos.

Împotriva căderii părului

Căderea părului este una dintre cele mai mari probleme care apar în acest sezon. Un tratament pentru a combate căderea părului ar fi o mască din 3 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de unei de argan și un gălbenuș de ou. Dacă vreți să obțineți rezultate foarte bune, aplicați masca pe părul umed și lăsați-o să acționeze peste noapte. Scalpul va fi hidratat, firul de păr mai puternic și veți observa că părul nu va cădea la fel de mult.

Cu aceste măști, ușor de făcut și de aplicat, veți trece cu bine peste schimbările aduse de venirea primăverii. În plus, nu uitați că uleiul de Argan bio (din gama Abgur) este la promoție, cumpărați un flacon și primiți două.

Comentariul tau