Un ten impecabil cu cele mai simple soluții

Data: 17.04.2013
Un ten impecabil cu cele mai simple soluții

Felul în care arătăm poate fi o carte de vizită în diferite circumstanțe. Majoritatea femeilor încearcă să obțină un ten perfect, să scape de riduri, de cearcăne și de alte imperfecțiuni. Pentru că deși credem că doar în perioada adolescenței avem probleme, nu tot timpul trecerea timpului este soluția pentru a avea un ten lipsit de orice fel de imperfecțiuni. Iar pentru a găsi adevărate metode pentru combaterea și prevenirea diferitelor probleme avem nevoie de o îngrijire atentă a tenului.

Împotriva cearcănelor

Ceaiul verde este dușmanul cearcănelor. Datorita cafeinei din compoziție, vasele de sânge superficiale își îmunătățesc circulația, iar antioxidanții ajută la  eliminarea inflamației. Pentru a profita de aceste beneficii preparați o cană ce ceai verde și lăsați-o cel puțin câteva ore în frigider. După ce s-a răcit complet, îmbibați două dischete de bumbac și lăsați-le 5-10 minute pe ochii. Veți observa diferența imediat.

Împotriva coșurilor

Tenul sensibil și imperfecțiunile pot cauza multe probleme și dau un aspect neplăcut. O soluție foarte simplă și destul de cunoscută este pasta de dinți. Dacă aveți o pastă bună care să conțină menthol puteți aplica pe zona afectată și lăsați până de usucă. Aceasta va ajuta la uscarea coșurilor, fără să provoace iritații sau cicatricii. Nu uitați de regula de aur de a nu strânge coșurile.

Pentru curățarea feței

Curățați fața cu un scrub din ulei de cocos, zahăr brun și lămâie. Se prepară foarte simplu:

  • încălziți o jumătate de cană de ulei de cocos virgin;
  • adăugați peste uleiul fierbite o jumătate de cană de zahăr brun;
  • stoarceți în compoziția obținută o lămâie mică și amestecați;

Este o rețetă ideală pentru că uleiul de cocos va hidrata pielea, iar zahărul și lămâia o vor curăța, îndepărtând celulele moarte.

Îndepărtarea petelor roșii

Atunci când sunteți stresați pot apărea pete roșii e față, care sunt inestetice și pot creea stări de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste pete aplicați o cremă din:

Veți obține o cremă excelentă, pe care este de preferat să o folosiți ca mască. Întindeți într-un strat consistent pe întreaga suprafață a feței și lăsați să acționeze timp de 10 minute.

Sunt doar câteva soluții simple care vă vor ajuta să arătați impecabil, fără a folosi produse chimicale.

 

Comentariul tau