Șase sfaturi simple pentru îngrijirea zilnică

Data: 17.05.2013
Șase sfaturi simple pentru îngrijirea zilnică

Zilnic ne confruntăm cu tot felul de probleme legate de ten, păr sau unghii. Uneori am vrea ca cineva să ne spună că există o soluție simplă, eficientă și rapidă pentru fiecare dintre problemele noastre. Din nefericire rareori acest lucru chiar se întâmplă. De obicei îngrijirea pielii și a părulu necesită timp, răbdare și perseverență. Trebuie să aplicăm tratamente, să alegem produsele potrivite, să prevenim și să combatem eventualele probleme pe care le avem.

Totuși, există și o serie de soluții pe termen scurt care pot fi aplicate și au rezultate bune:

  • pentru dinți mai albi – zdrobiți câteva căpșune într-un bol, acoperiți cu pastă de dinți și amestecați. Aplicați pe dinți și spălați viguros. Veți fi surprinși de rezultate.
  • pentru înlăturarea ridurilor – tăiați în jumătate boabe de struguri albi și apăsați ușor pe zonele cu riduri de pe față și gât. Repetați zilnic și veți vedea singuri efectul antioxidanților și acizilor grași asupra pielii.
  • pentru demachiere eficientă – dacă nu sunteți mulțumiți de demachiantul pe care îl folosiți sau vă este greu de a înlătura rimelul rezistent la apă, folosiți ulei de migdale. Aplicați pe dischete de bumbac și înlăturați cu ușurință orice urmă de machiaj.
  • pentru păr moale și catifelat – faceți o maioneză simplă, de preferat cu ulei de măslina, încălziți-o puțin la mirounde și aplicați-o pe părul uscat. Acoperiți capul cu o pungă de plastic și lăsați să acționeze aproximativ 20 de minute. Este un tratament pentru păr care vă va ajuta să arătați extraordinar.
  • pentru înlăturarea cearcănelor – o soluție clasică care funcționează sunt castraveții. Tăiați două felii de castraveți și puneți-le pe ochii aproximativ 15 minute, cearcănele se vor diminua semnificativ.
  • pentru curățarea feței – obțineți o mască de castravete storcându-l la cu belnderul, aplicați-o pe față și lăsați să acționeze 20 de minute după care clătiți. Tenul va fi curat și va avea un aspect frumos.
Voi ce alte trucuri cunoașteți pentru îngrijirea zilnică?

 

Comentariul tau