Cum să obți un look natural și îngrijit

Data: 22.05.2013
Cum să obți un look natural și îngrijit

Pentru că majoritatea femeilor, dimineața când se pregătesc pentru lucru nu au foarte mult timp, dar își doresc să arate cât mai bine, noi vă propunem o rutină de câțva pași simpli pentru a arăta excelent. Trebuie să vă amintiți că atunci când folosiți produse de calitate, timpul alocat îngrijirii se micșorează iar efectul este imediat și pe termen lung. Așadar, cum facem ca dimineața să arătăm bine în cel mai scurt timp:

  • hidratează-ți pielea, folosiți o cremă hrănitoare pentru a menține tenul tânăr, suplu și elastic. Nu uitați că un factor de protecție solară este bine venit, deoarece, expus la soare, procesul de îmbătrânire al tenului se accelerează. Puteți folosi crema de zi cu rodie și papaya Eco Cosmetics care oferă un aspect luminos instant şi o piele incredibil de fină.
  • pentru a ascunde imperfecțiunile și a matifia tenul, folosiți un fond de ten adaptat tipului vostru de piele. În plus, nu uitați să folosiți un produs împotriva cearcănelor pentru un aspect echilibrat sau corectoare pentru a ascunde urmele de acnee. Fondul de ten fluid 0 porcelaine alva Coleur poate fi o alternativă potrivită, satinează, ascunde discret impurităţile şi zonele înroşite ale tenului, conferind pielii un aspect fin şi proaspăt.
  • adăugați puțină culoare în obraji pentru a evidenția expresivitatea feței, alegeți culori adaptate pielii voastre care să nu încarce pomeții, să obțineți o nuanță cât mai naturală.
  • conturați ochii, în funcție de forma lor puteți obta pentru un tuș sau pentru un creion de ochi. Nu folosiți culori putenice. Încercați diferite nunațe de negru, gri sau maro pentru a obține conturul ochiilor fără a atrage atenția prea tare.
  • alegeți cu grijă rimelul p ecare îl folosiți precum și fardurile de pleoape. Ele pot încărca machiajul și dau un aspect neîngrijit dacă se întind sau se șterg parțial. Încercați noul fard de pleoape Duo Creamy alva Coleur sub forma de pudră care devine cremos la aplicare. Are rezultate excelente si rezistenţă îndelungată.
  • la final alegeți un ruj potrivit care să contrasteze cu nuanțele alese pentru machiaj. Nu exagerați, alegeți culoarea în funcție de eveniment, iar fiindcă vorbim de locul de muncă, optați pentru ceva mai discret. Un mic truc de a face ca rujul să reziste mai mult este să vă pudrați zona gurii și bărbia.

Sunt doar câțiva pași care nu ar trebui să vă fure mai mult de 15 minute din timp. Aveți grijă ce fel de produse cosmetice utilizați, curățați tenul zilnic și demachiați corespunzător.

Comentariul tau