Îngrijirea bebeluşilor

Data: 19.07.2013
Îngrijirea bebeluşilor

Pielea noastră are o putere de absorbţie de până la 60%, fiind astfel foarte sensibilă la produsele pe care le folosim şi la ingredientele pe care acestea le conţin. Proaspetele mămici şi bebeluşii lor au pielea chiar mai sensibilă, motiv pentru care mămicile trebule să acorde o atenţie deosebită produselor pe care le achiziţionează pentru igienă şi îngrijire. Sistemul imunitar al copiilor se dezvoltă treptat în primii ani de viaţă, uneori chiar până la vârsta de 12 ani, riscul infecţiilor fiind mai mare în cazul bebeluşilor. Pentru a evita contactul cu parabenii sau alte substanţe dăunătoare, se recomandă utilizarea produselor organice sau naturale.

Pentru că noi iubim bebeluşii şi ne dorim să ajutăm mămicile să le ofere ce este mai bun în materie de îngrijire, am creat o gamă specială dedicată lor. Produsele oferă îngrijire delicată pentru scalpul sensibil şi pentru întregul corp, curăţă blând şi conferă hidratarea necesară. Ingredientele utilizate sunt 100% naturale sau de origine naturală şi produsele nu conţin alcool, parabeni, conservanţi, coloranţi sintetici sau derivaţi petrochimici. Dintre ingredientele folosite cele mai importante sunt extractul pur din frunze de cătină albă care calmează pielea sensibiliă şi extractul de rodie cultivată organică prin care se asigură un maxim de hidratare. Acestea le veţi regăsi deopotrivă în produsele pentru băiţă (spumant, şampon, gel de spălare), cât şi în produsele care pot fi utilizate pentru hidratare (cremă sau ulei de masaj).

Produsele pentru protecţie solară au un spectru larg împotriva razelor UVA, UVB, UVC şi oferă protecţie 100% minerală şi 100% fără filtre solare artificale. Cremele delicate se absorb rapid, acţionează imediat după aplicare şi sunt rezistente la apă. Dintre ingredientele folosite, uleiurile organice de rodie, măsline şi nuci de Macadamia hidratează intens, iar extractul de cătină şi luminiţă protejează piele sensibilă.

Dacă vă doriţi să pregătiţi acasă produsele pentru îngrijirea bebeluşului, vă recomandăm următoarele:

  • înlocuiţi pudra de talc cu amidon de porumb
  • uleiul de măsline amestecat cu apă şi cu şampon de bebeluşi poate reprezenta o alternativă pentru şerveţelele umede
  • utilizaţi câteva picături de ulei de lavandă în cremele sau loţiunile pe care le preparaţi
  • utilizaţi infuzii de muşeţel şi coada şoricelului pentru pielea foarte sensibilă

 

 

Comentariul tau