Argila Rhassoul – Experiență de peste 2000 de ani în curățarea pielii

Data: 17.10.2013
Argila Rhassoul – Experiență de peste 2000 de ani în curățarea pielii

Argila Rhassoul, extrasă de la poalele munților Atlas, din Maroc, este folosită de mai bine de 2000 de ani pentru a curăța pielea și tenul, de la nobilii egipteni la aristocrații din imperiul roman.

Denumirea vine din cuvântul arab Rassala care se traduce prin “substanța care curăță”, iar materia primă provine din depozite formate din cenușă vulcanică.

Proprietăți

Acest tip special de argilă și produsele care o utilizează (săpunuri, creme) sunt mai delicate decât cele bazate pe argila clasică, ceea ce permite utilizarea chiar și în cazul tenului sensibil sau uscat. Măștile cu argilă Rhassoul detoxifică pielea, curăță porii și îmbunătățesc textura tenului. Extrem de eficiente și pentru tenul acneic.

Conținutul ridicat de dioxid de siliciu, din Rhassoul, de peste 58%, în combinație cu magneziul și calciul, sunt deosebit de importante pentru regenerarea pielii și pentru a crește elasticitaea straturilor de colagen.

Puteți să vă preparați o mască de față ce oferă o paletă largă de beneficii folosind atât argila Rhassoul cât și uleiul de argan, la care puteți adăuga câteva picături de tămâie.

Organique
oferă de asemenea gama de produse Alva Rhassoul, ce cuprinde o varietate de soluții, de la măști exfoliante la creme de curățare, batoane anti acneice sau spray-uri reparatoare.

Comentariul tau