Deodorantele naturale: un drum sanatos spre prospetime

Data: 06.05.2014
Deodorantele naturale: un drum sanatos spre prospetime

Deodorantele naturale, ce au la baza extracte de plante sau alte substante bio, ofera o alernativa ce nu trebuie ignorata la solutiile clasice din comert. Majoritatea dintre acestea nu blocheaza actiunea glandelor sudoripare, la fel ca si antiperspirantele, ci au rolul de a elimina mirosurile neplacute, de a te pastra curat si proaspat.

Acest lucru este important deoarece transpiratia este un proces ce contribuie la reglarea temperaturii si la eliminarea toxinelor iar substantele din antiperspirantele clasice nu doar stopeaza acest proces ci e posibil sa cauzeze alergii, iritatii si alte probleme de sanatate pe termen lung.

In cazul deodorantelor naturale sunt folositi compusi precum extractul din frunze de maslin, extrem de eficient impotriva virusilor si a bacteriilor ce creeaza mirosuri neplacute, extracte de aloe vera, tataneasa sau trandafir. Este important sa retineti ca atunci cand treceti la un deodorant natural aveti nevoie de regula de o perioada de acomodare, pana cand acesta incepe sa isi faca efectul pe deplin. De asemenea, daca un produs nu va satisface, acest lucru nu inseamna ca toate se vor comporta la fel – anumite combinatii functioneaza pentru anumite persoane, asa ca trebuie sa aveti rabdare. Rezultatele finale merita efortul.

Organique va ofera mai multe optiuni la capitolul deodorante, de la produsul celor de la Eco Cosmetics, cu frunze de maslin si nalba, la cel Biokarite, cu unt de shea, aloe si  extract de trandafir de Damasc sau deodorantul cu minerale alva, ce reduce transpiratia fara a inchide porii.

 

Comentariul tau