Pudră minerală, ceai înfloritor și fete fericite la Make-up Sessions

Data: 13.06.2012
Pudră minerală, ceai înfloritor și fete fericite la Make-up Sessions

Duminică, la Timișoara, am încheiat seria de sesiuni de make-up marca Organique. Am început la Cluj Napoca, am continuat cu Oradea, apoi Arad și, în final, Timișoara. Peste 50 de participante, atât bloggerițe sau jurnaliste cât și fane ale brandului Organique s-au răsfățat, alături de noi, cu un make-up profesionist, realizat de Otiliaa, make-up artist-ul nostru.

În fiecare dintre orașe am discutat despre ingrediente sănătoase, despre cum trebuie să citim corect o etichetă de produs organic, despre importanța unui stil de viață sănătos, despre produse organice de machiaj și despre deja celebrul ceai înfloritor. Dacă la Cluj Napoca fetele s-au machiat între ele, la Oradea au lansat o nouă modă: unghiile colorate. La Arad au participat persoane care ne vor duce brandul până în Olanda, iar la Timișoara comunitatea de bloggerițe a avut un cuvânt important de spus în organizare și colorare a unghiilor.

Pentru machiajul profesionist, Otilia a folosit pudrele minerale de la Alva, pe care le-a combinat în nenumărate moduri, unice și potrivite pentru fiecare participantă. S-au folosit fond de ten profesionist, dermatograf, pudre minerale, fard de obraz, contur de buze, luciu de buze și, pentru că orice machiaj începe cu o demachiere, demachiat cu cătină albă. Cum v-am mai spus, combinațiile de culori și nuanțăe au fost foarte multe, în așa fel încât fiecare să primească un machiaj potrivit și strălucitor.

Noi mulțumim tuturor participanților și ambasadorilor noștri care ne-au ajutat să organizăm  și să promovăm sesiunile de machiaj (Oana, Raluca, Lili, Daniel, Corina, Andreea, Diana, Denisa și Lavinia). Mai multe păreri de la evenimente găsiți pe blogurile participantelor: OanaRozSauNu și la Teodora pentru Cluj Napoca, LiliEliza și Ioana pentru Oradea, Daniel pentru Arad, Anca, Oana B., Oana K., Cristina, Corina și Andreea pentru Timișoara.

Un comentariu la “Pudră minerală, ceai înfloritor și fete fericite la Make-up Sessions”
  1. bloodie says:

    Şi eu mulţumesc pentru ocazie 🙂

Comentariul tau