Concursul lunii septembrie

Data: 04.09.2012
Concursul lunii septembrie

Cum v-am promis luna trecută, până la sfârșitul anului o ținem tot într-un concurs. Lunar, prin tragere la sorți, puteți câștiga produse organice de foarte bună calitate. Tot ce trebuie să faceți este să respectați câțiva pași simpli:

1. Vă înscrieți cu o adresă de e-mail la newsletter-ul Organique Cosmetics. Pentru asta accesați pagina de eShop și în partea stângă, jos, puteți introduce adresa de e-mail în formular. Sau intrați pe pagina noastră de Facebook și înscrieți-vă prin intermediul tab-ului Newsletter

2. Apeciați pagina Organique Cosmetics de pe Facebook, folosind butonul ”Like/Îmi place”, aici.

3. Distribuiți pe peretele vostru de Facebook concursul Organique Cosmetics. Aici puteți alege dacă dați ”Like” acestui articol sau ”Share” concursului prezentat pe Facebook.

4. Când primiți un e-mail de confirmare la înscrierea la Newsletter, acesta trebuie confirmat. Urmați link-ul din e-mail.

Concursul se desfășoară lunar, până la sfârșitul anului. Noi vom anunța pe pagina de Facebook premiile pentru fiecare lună în parte, iar dumneavoastră vă puteți înscrie și puteți distribui concursul către ceilalți în orice zi, dar nu mai târziu de data de 25 a lunii în curs. Apoi, în data de 29 noi vom extrage câștigătorul cu ajutorul random.org și îl vom anunța pe pagina noastră de Facebook în data de 30 a lunii, în newsletter-ul următor și prin intermediul adresei de e-mail pe care ne-a furnizat-o. Concursul reîncepe în fiecare lună.

Premiile lunii septembrie sunt:

1. Alva Sanddorn Crema de noapte 50ml

2. Alva Sanddorn Tonic facial 100ml

3. Alva Sanddorn Ulei pt piele 100ml

Toate produsele sunt organice și conțin cătină albă, cunoscută la nivel mondial pentru beneficiile ei. Mai multe despre acest subiect găsiți aici.

Regulamentul concursului îl găsiți aici.

 

6 comentarii la “Concursul lunii septembrie”
  1. APOSTOL VIORICA says:

    M-am inscris?

  2. BIRO ENIKO says:

    CINE A CASTIGAT?

    • Aveți numele câștigătorului în articolul care anunță concursul lunii octombrie și pe Facebook. Câștigătoarea se numește Dumitru Ana. Vă urăm baftă în următoarele luni!

Comentariul tau