Noi concursuri oferite de Organique

Data: 27.09.2012
Noi concursuri oferite de Organique

Se apropie Toamna Orădeană, evenimentul nostru preferat din Oradea. Așa cum v-am mai spus, suntem parteneri ai acestui eveniment și, pentru că vă încurajăm și pe voi să participați la spectacole, am pregătit două concursuri drăguțe.

Primul dintre ele se desfășoară în această săptămână și are ca premiu o invitație dublă la concertul Adei Milea cu Bobo Burlăcianu. Este vorba despre un concert spectacol, care îmbină muzica folk cu elemente de teatru, tocmai potrivite pentru o cură sănătoasă de cultură pentru sufletul nostru.

Pentru a participa la concurs trebuie să intrați pe pagina noastră de Facebook și să dați share acestei poze. Dacă nu sunteți încă fani ai paginii, nu veți vedea opțiunea de share, așa că trebuie să ne dați un Like întâi. Politica Facebook. Concursul se termină duminică și luni puteți intra în posesia premiului. Căștigătorul este ales prin tragere la sorți.

Al doilea concurs are legătură tot cu Toamna Orădeană, dar încă nu vă dăm mai multe detalii. Fiți cu ochii pe noi și nu uitați: o viață sănătoasă nu ține doar de alimentație!

Comentariul tau