Coafează-te în 5 minute!

Data: 03.10.2012
Coafează-te în 5 minute!

Uneori ne dorim să arătăm foarte bine, însă nu avem timpul necesar pentru o vizită la coafor sau pentru a ne aranja singure o coafură complicată. Iată câteva idei care ne pot ajuta să afem coafuri de efect într-un timp foarte scurt.

1. Volum în timp record!

Dacă simți că părul tău are nevoie de volum și pare lipsit de formă, folosește cu încredere ondulatorul. Coafează părul din calotă. Ai grijă ca șuvițele să nu fie prea groase. Înfășoară-le pe fiecare în parte și menține-le așa cel puțin 10 secunde. La final aplică spray fixativ și aranjează cu mâna buclele obținute. Totul ar trebui să dureze aproximativ 5 minute.

2. Dezordine studiată

Se poartă stilul vintage și această coafură se potrivește perfect cu o ținută de acest timp. Piaptă-nă părul cu o cărare pe mijloc sau pe o parte. Ia șuvițele din ambele părți ți prinde-le la spate într-o coadă sau într-un coc lejer. lasă câteva șuvițe libere. Pune-ți o bentiță subțire sau un șnur cu ștrasuri. O coafură relaxată, care îți dă un aer retro-vintage. Durează maximum 2 minute.

3. Un look romantic

Tapează părul din calotă cu un pieptene special pentru tapat sau cu un pieptene cu perii foarte deși. Aplică fixativ pentru a menține volumul obținut. Prinde părul la spate într-un coc lejer. Pentru un plus de eleganță poți opta pentru o bentiță discretă, simplă. Ar trebui să fie gata în 4 minute.

4. Lejer și aerisit

Pentru un păr scurt, spuma modulatoare face minuni. Dă-ți părul peste cap și aplic-o uniform pe toată suprafața sa. Usucă puțin cu fhonul. Aranjează șuvițele într-o singură direcție cu ajutorul unei perii dreptunghiulare. Bretonul aranjează-l pe frunte, pentru un plus de efect. Gata într-un minut!

Comentariul tau