Soluții pentru hidratarea tenului

Data: 11.03.2013
Soluții pentru hidratarea tenului

Primăvara, cu toate frumusețiile și bucuriile ei, aduce și o vreme foarte capricioasă. Vântul, ploaia și frigul de dimineață pot să atace pielea sensibilă. Iar pentru a ne proteja de toate aceste aspecte și a avea un ten curat și catifelat avem nevoie de îngrijire atentă. Un ten sănătos are nevoie de atenție zilnică, trebuie să fie hidratat și curațat, iar în cazul în care folosiți produse de make-up, trebuie să aveți grijă să vă demachiați corespunzător.

Pielea uscată și sensibilă este foarte des întâlnită în acest sezon, astfel, aveți nevoie de hidratare instensă a tenului. Folosiți creme bogate în vitamina E și acizi grași, aceste ingrediente vor ajuta regenerarea pielii și îi vor conferi elesticitatea necesară.  Cremele hidratante sunt o necesitate, iar pentru zonele ochilor și buzelor încercați să folosiți o cremă dedicată, aceste zone fiind mai sensibile. Nu uitați că și dieta poate influența hidratarea pielii; de aceea încercați să consumați 2 litri de apă pe zi și să mâncați cât mai sănătos.

Dacă vă plac tratamentele făcute acasă, atunci vă recomandăm o mască de avocado, care este foarte bună pentru tenul uscat, oferindu-i hidratarea de care are nevoie. Prepararea și utilizarea sunt foare simple:

  • curățați și zdrobiți un avocado mediu până obțineți o pastă cremoasă
  • adăugați o lingură de miere, una de iaurt și încă una de ulei de măsline sau ulei de jojoba
  • aplicați pe fața curată și lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute
  • clătiți cu apă

Dacă timpul nu vă permite să preparați un astfel de tratament, utilizați produse cosmetice organice, care conțin ingrediente 100% naturale, veți obține rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt. Vă recomandăm:

Pentru a vedea întreaga noastră ofertă și a vă găsi produsul cel mai potrivit, vizitați categoria TEN a magaziunului nostru online.

Mai mult, dacă achiziționați orice fel de produs în luna martie primiți CADOU un produs Bocoton Bio. Pentru că dischetele sau tampoanele pe care le folosiți pentru aplicarea produselor de îngrijire sau pentru a curăța tenul au o importanță majoră în a vă oferi rezultatul dorit.

Comentariul tau