O zi de spa la tine acasă

Data: 29.03.2013
O zi de spa la tine acasă

Pentru că e weekend, iar pentru mulți dintre noi este unul foarte important, cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine. Dacă vreți să cheltuiți banii pe ieșiri în oraș, să vă simțiți bine și să arătați bine, noi am găsit soluția perfectă: spa acasă. Câteva soluții simple, pe care le puteți încerca, o zi de relaxare și rezultatul cu siguranță este unul plăcut. O piele hidratată, fața curată, păr strălucitor și unghii îngrijite, sunt cuvinte magice pentru toți cei care vor să se simtă cât mai bine în propria lor piele.

Așadar, începeți ziua de spa acasă cu o baie relaxantă. Nu uitați să pregătiți baia pentru sesiunea de spa. Apindeți niște lumânări parfumate, pregătiți toate ingredientele necesare și începeți sesiunea.

Sarea de mare conține magneziu și iod care calmează pielea și ajută la regenerarea acesteia. Este o modalitate excelentă de a relaxa mușchii și a calma sistemul nervos.

Continuați cu un tratament simplu pentru păr care să vă ofere strălucire și prospețime părului, lăsându-l mai catifelat și curat.

  • o banană
  • o lingură de ulei de măsline
  • un gălbenuș de ou
  • aplicați acestă mască pe părul ud și lăsați să acționeze câteva minute
  • clătiți cu apă caldă din abundență.

Acum că părul este hrănit și îngrijit, este timpul să treceți la hidratarea pielii.

Pentru a oferi un aspect plăcut pilii și a vă proteja de uscare și lipsă de elasticitate, optați fie pentru o cremă foarte bună și hrănitoare. Spre exemplu, o loţiune de corp cu rodie şi frunze de măslin poate să revitalizeze pielea, să sporească procesul de regeneare și să lase pielea fină și plăcută la atingere. Sau optați pentru o cremă făcută acasă:

  • unt de shea sau de cacao
  • vitamina E (o fiolă)
  • ulei de jojoba
  • amestecați cele 3 ingrediente și veți obține o cremă hidratantă și foarte plăcută pentru piele.

Sunt câteva soluții simple și rapide, care, într-o zi de relaxare, pot să vă aducă un plus de energie și să vă ajute să arătați excelent pentru orice ocazie. Dacă aveți timp, puteți să vă îngrijiți unghiile sau să faceți niște tratamente de mâini.  Totul depinde de cât timp aveți la dispoziție.  Noi recomandăm să vă dedicați o zi specială pentru astfel de tratamente măcar o dată pe lună.

Comentariul tau