Cadoul Organique în luna aprilie

Data: 03.04.2013
Cadoul Organique în luna aprilie

Pentru toți iubitorii de cosmetice organice avem o veste bună. Luna aceasta pentru orice comandă primiți un cadou, care va fi cu sigurnță pe placul vostru – un săpun Alep de la Finigrana Aleppo. Vă reamintim cu această ocazie că săpunul Alep este cel mai natural săpun din lume. Este totodată un săpun cu tradiție, provenit din Siria, care se fabrică de mai bine de 3500 de ani. O rețetă unică a cărei formulă eficientă încă este recunoscută la nivel mondial și are rezultate foarte bune.

Recunoscut datorită proprietățiilor sale antiseptice, săpunul cadou este fabricat din  ulei de măsline cu 16 % ulei de dafin. Are un parfum plăcut și este bogat în vitamina E. Este excelent pentru îngrijirea delicată a pielii și este potrivit  pentru toate tipurile de piele.

Cum se folosește săpunul Alep?

Acest săpun nu este unul obișnuit, datorită compoziției sale 100% naturale, întrebuințările sale sunt multiple.

Astfel acesta poate fi folosit ca:

  • mască cosmetică – lasate 2-3 minute să acționeze asupra tenului are en efect imediat și lasă pielea curată și catifelată;
  • spumă de ras – uleiul de dafin deschide porii și poate face bărbieritul mult mai ușor și mai plăcut;
  • tratament în cazul unor alergii, eczeme sau dermatite;
  • tratament în combaterea acneei.
Așadar este un cadou ideal care poate să vă ușureze îngrijirea pielii, să vă ajue în curățarea acesteia, lăsând un aspect curat și catifelat.
Nu uitați, acestă oferă este valabilă la orice comandă din luna aprilie. Un săpun Alep va fi al vostru!

 

Comentariul tau