Cireșele, ambasadoarele sănătății în luna mai

Data: 15.05.2013
Cireșele, ambasadoarele sănătății în luna mai

Delicioasele fructe renumite pentru puternica lor acțiune detoxifiantă, prezente în cure de slăbire, în rețete apetisante, în produse de îngrijirea pielii, cireșele sunt atât de versatile încât nu au cum să treacă neobservate. În compoziția cireșelor intră 70% apă ceea ce lasă un procent de 30% care se umple cu vitamine și magneziu. Cireșele cuprind întreg complexul de vitamine B și antioxidanți puternici.

O altă parte frumoasă a acestor fructe este că au o valoare calorică foarte mică, deci pot fi consumate cu ușurință chiar și de cei care au grijă de siluetă. Să vorbim puțin despre așa numita ”cură de cireșe”. Trebuie să aveți în calcul că este vorba despre o cură de detofixiere nici de cum o cură de slăbire. Ne va ajuta în obținerea energiei de care avem nevoie și va forța eliminarea toxinelor din organism, având efecte pozitive atât asupra digestiei și pielii.

Detoxifierea cu cireșe

  • dimineața pe stomacul gol se comsumă aproximatov 100g de cireșe și mic dejun sănătos în prima săptămână,
  • în săptămâna a doua creștem cantitatea până la 300 g reducând porția micului dejun,
  • săptămâna a treia trecem de 300 și ajungem până la 500 g. Acest gramaj se împarte în trei porții și se consumă până la prânz, fără a mai lua micul dejun.
  • la prânz și la cină încercați să consumați alimente ușoare și beți multă apă în timpul zilei.

Dacă doriți o cură puternică încercați timp de trei zile să consumați exclusiv cireșe. Cantitatea recomandată pentru această cură este de 2-3 kg/zi. Atenție la alegerea cantității, consumați-le în porții mici rasfirate pe întreaga zi.

Această detoxifiere vă va îmbunătății calitatea somnului, poate ajuta chiar și la slăbire(dar nu acesta este scopul ei), întărește imunitatea și crește pofta de viață.

Comentariul tau