Cum să arăți impecabil chiar și atunci când plouă

Data: 24.05.2013
Cum să arăți impecabil chiar și atunci când plouă

Se pare că luna mai a venit cu multe ploi și vreme răcoroasă. Schimbările de temperatură și umiditatea pot avea diferite efecte asupra noastră, atât asupra aspectului cât și asupra stării de spirit. Nu vorbim despre cei cărora le place ploaia, pentru că sunt puțini. Vorbim de cei care se uită de geam și oftează că plouă din nou sau despre cei care răcesc l aprima picătură de ploaie. Părul, tenul și chiar și starea de sănătate pot fi afectate. Așadar cum să arătăm și să ne simțim bine pe o astfel de vreme?

  • Evităm să fie vizibil cât de afectat e părul de umiditate. De aceea cel mai bine este să îl prindeți. Găsiți foarte multe tutoriale despre cum să-ți coafezi părul comod și frumos. Îl puteți împleti sau prinde într-un coc. Însă nu lăsați să vă cadă pe față, atunci când se udă s-ar putea să nu arate foarte bine.
  • Alegeți cu grijă machiajul. Folosiți rimel rezistent la apă, evitați să folosiți fard de pleoape sau tuș pentru că de la umezeală își schimbă textura sau chiar încep să curgă. Nu folosiți blush, veți avea oricum culoare în obraji datorită temperaturii de afară. Pe buze aplicați un ruj rezistent.
  • Îmbrăcați-vă adecvat. Chiar dacă este luna mai și acum o săptămână era soare și bine, dacă nu scoateți o geacă din dulap și pantofi în care să nu pătrundă apa, nu doar că vă va strica aspectul dar vă va afecta sănătatea. Este cel mai ușor să răcești într-o astfel de perioadă. Întotdeauna trebuie să ne îmbrăcăm după vremea de afară nu după sezonul în care ne aflăm.
  • Nu uitați umbrela. Este un sfat pe care toată lumea îl știe însă puțini sunt cei care chiar îl pun în aplicare. Dacă auziți la meteo că sunt șanse să plouă, nu vă sfiiți să puneți o umbrelă în geantă.
  • Fiți pozitivi. Nu lăsați ca cerul gri și vremea răcoroasă să va strice buna dispoziție. Puneți o eșarfă colorată la gât, zâmbiți și țineți minte că ziua poate să fie frumoasă chiar și atunci când plouă.

Comentariul tau