Tunsori de vară în funcție de forma feței

Data: 21.06.2013
Tunsori de vară în funcție de forma feței

Vara cu toții avem nevoie de schimbare. De aceea mulți dintre noi alegem să ne schimbăm culoarea părului sau să îl aranjăm diferit. Dacă unii optează pentru soluții naturale de nuanțare a părului, alții preferă foarfeca atunci când vine vorba de schimbare. Tunsoarea poate să ne pună în evidență trăsăturile și să ne ofere o schimbare majoră. De aceea cei mai mulți specialiști recomadă să ne aranjăm părul în funcție de forma feței.

Cum să alegem aceste tunsori?

Iată câteva sfaturi bune în acest sens:

  • dacă fața este lungă nu trebuie să purtăm părul lung și drept,
  • pentru o față pătrată este recomandat ca vârfurile părului să fie ondulate spre interior să ascundă maxilarul,
  • fețelor ovale li se potrivesc cele mai multe tunsori, este de evitat totuși să adăugăm foarte mult volum în creștet pentru a nu lungi fața,
  • dacă aveți o față în formă de inimă puteți să purtați lejer tunsori variate și să compensați prin machiaj, dacă atrageți atenția asupra ochiilor bărbia nu va mai părea atât de ascuțită,
  • părul scurt poate să fie o opțiune indiferent de forma feței daca îl alegem cu atenție. Este de evitat să folosim bucle daca avem fața rotundă și părul mai scurt.

Soluții pentru aranjarea părului

Țineți cont de aceste sfatururi și jucați-vă cu părul atunci când îl aranjați. Folosiți produse de calitate și veți obține un look incendiar:

Voi cum vă alegeți tunoarea și ce planuri aveți pentru părul vostru în această vară?

Comentariul tau