Cinci reguli de frumusețe care trebuie încălcate

Data: 28.06.2013
Cinci reguli de frumusețe care trebuie încălcate

Cred că am auzit fiecare dintre noi de tot felul de reguli și mituri care ne spun cum să facem să fim mai frumoase, mai îngrijite și mai sănătoase. Problema cu aceste reguli este că multe dintre ele sunt false. Prin urmare ajungem să ne ghidăm după niște norme impuse de grupul social din care facem parte. Noi vă spunem stăzi să nu credeți tot ce auziți. Doar pentru că bunica spune că nu e sănătos să ne pensăm nu înseamnă că este și adevărat. Mai jos găsiți o serie de ”reguli” pe care le le întâlnim frecvent, noi vă recomandăm să le încălcați pentru că că nu se aplică în orice caz. Faceți-vă propriile norme și nu uitați că este important că cercetați orice sfat pe care îl primiți, cu internetul la îndemână este foarte ușor să distingem între adevăr și minciuni.

  • Niciodată să nu lași să ți se vadă rădăcinile dacă ai părul vopsit. De ce nu? Se poartă “ombré” și chiar există cazuri în care arată foarte bine. Nu înseamnă că în orice situație arată neîngrijit, iar uneori părului chiar îi face bine să ia o pauză de la vopsea.
  • Dacă iei suplimente de vitamine înseamnă cu nu trebuie să mai mănânci fructe și legume. Nimic mai neadevărat.  Discuțiile despre cât de sănătoase sunt sau nu aceste medicamente nu își au rostul. Cu siguranță însă în alimentația voastră trebuie să introduceți fructe și legume proaspete.
  • Cu cât ai mai multe imperfecțiuni pe față cu atât ai nevoie mai multă de machiaj. Fondul de ten acoperă iar scopul vostru este să combateți și să preveniți acneea sau alte imperfecțiuni. Așa că încercați să folosiți produse cosmetice de curățare și îngrijire înainte de a folosi produse de make-up.
  • Trebuie să ne parfumăm doar pe încheietura de la mână. Există atât de mulți experți care susțin fie că în spatele urechiilor persistă cel mai bine, fie că trebuie pulverizat în aer și să trecem prin norul de parfum. Ideea este una simplă, parfumați-vă unde vă place cel mai mult , țineți mnte doar să nu dați direct pe haine, s-ar putea să păteze.
  • Nu avem voie să folosim nunațe similare ochiilor noștrii la machiaj. Dacă nu este vorba despre un machiaj strident poate chiar să-ți pună în evidență ochii. Trebuie doar să știi să păstrezi un echilibru.

Pe lângă acestea, mai sunt și clasicele reguli legate de vârstă, că unei femei de (intruduceți voi aici o vârstă) nu-i stă bine cu părul lung, să se machieze, să poarte părul împletit, să fie vopsită cu anumite nuanțe. Noi vă încurajăm să faceți în așa fel încât să vă simțiți bine în pilea voastră într-un mod cât de poate de sănătos.

 

Comentariul tau