Machiajul de vara – 4 trucuri pentru un look natural si proaspat

Data: 07.07.2014
Machiajul de vara – 4 trucuri pentru un look natural si proaspat


Aplicarea machiajului pe perioada verii trebuie sa fie la fel de comoda ca si imbracarea rochitei preferate de plaja. Cu toate acestea, caldura si soarele puternic pun in pericol machiajul aplicat clasic, fiind necesare unele modificari care previn scurgerea acestuia si iritarea pielii. Mai jos, Organique iti ofera cateva sfaturi pentru a arata stralucitor si pentru a te simti relaxata atunci cand savurezi un cocktail pe plaja sau o plimbare la soare.

1. Renunta la fondul de ten, in special la cel aplicat din belsug, care devine o problema la caldura. Alege in schimb un creion corector pentru a ascunde imperfectiunile sau aplica o pudra minerala usoara, care nu incarca tenul. O alta solutie ar fi alegerea unei creme hidratante nuantatoare.

2. Rujul cremos, puternic, poate sa ia o pauza. In schimb opteaza pentru un look natural si pentru buze protejate de soare, cu un balsam de buze. Eco Cosmetics ofera o varianta naturala, cu rodie si catina alba, ce te apara de soare gratie filtrelor SPF 30.

3. Un machiaj rezistent la apa este intotdeauna de preferat vara, iar acest lucru este cu atat mai important atunci cand vine vorba de mascara. Cu o mascara rezistenta la apa vei scapa de pericolul  “ochilor de raton” sau de grija constanta ca umezeala ti-a stricat look-ul.

4. Evita aspectul lucios, transpirat al pielii de pe fata, folosind o pensula mare, pufoasa, cu care sa aplici pe zona T pudra fara culoare. Alege varianta fara talc pentru a nu usca excesiv pielea.

Comentariul tau